Orange: Ofera GRATUIT asta pentru TOTI Clientii din Romania

Orange ofera acest beneficiu gratuit pentru toti clientii din Romania si putini dintre ei stiau ca trebuie sa il activeze pentru o experienta mai buna.

Orange apeluri

Orange este cel mai mare operator de telecomunicatii din Romania, cu cel mai mare numar de abonati ai serviciilor de telefonie mobila, iar pentru toti ofera gratuit ceva ce se poate dovedi a fi de foarte mare folos. Mai exact, cei de la Orange au lansat cu ceva timp in urma posibilitatea de a face apeluri telefonice prin Wi-Fi, detalii in aceasta pagina, iar toti clientii din Romania beneficiaza gratuit de acest serviciu chiar acum, daca il activeaza in prealabil.

Orange a lansat functia de apelare prin Wi-Fi pentru a ajuta in primul rand clientii care nu au semnal foarte bun in cladiri, si in al doilea rand pentru a imbunatati calitatea apelurilor de care clientii beneficiaza. Pentru cei care nu stiu, functia apel Wi-Fi a celor de la Orange aduce nu doar posibilitatea de a face apeluri in zone cu semnal slab, ci si o calitate mult mai buna decat cea oferita prin 2G, sau 3G, in special in zonele in care semnalul este foarte slab.

Orange: Ofera GRATUIT asta pentru TOTI Clientii din Romania

Orange ofera in mod gratuit aceasta functie de a face apeluri prin WiFi pentru oricare dintre clientii din Romania care au un telefon compatibil, si care si-a activeaza atat din telefoane, cat si printr-un SMS. Orange, la fel ca RCS & RDS, ofera posibilitatea de a face apeluri WiFi printr-o conexiune WiFi de internet la calitate cel putin la fel de buna precum in cazul apelurilor HD facute printr-o conexiune 4G, beneficiul in sine fiind unul extrem de important.

Orange listeaza in aceasta pagina toate telefoanele care sunt compatibile cu functia apel WiFi in momentul de fata, iar pentru toate clientii pot activa sistemul pentru a se bucura de posibilitatea de a face apeluri mai bune. Tot ceea ce vorbiti printr-un apel WiFi in retea Orange se consuma din beneficiile pe care le aveti in abonament, deci nu vorbim despre ceva gratuit, ci doar ceva care este oferit la calitate mult mai buna, si cand aveti semnal prost.

Orange are functia apel WiFi pentru Romania disponibila de cativa ani, insa nu toata lumea stie de existenta ei, iar daca nu o ai activa, ar fi bine sa o faci si sa te bucuri de apeluri la calitate mult mai buna.