RCS & RDS: Clientii din Tara ULUITI de SURPRIZA de PROPORTII

RCS & RDS si-a uluit clientii din tara, si nu numai, cu o surpriza de proportii pe care a anuntat-o in mod oficial, iata ce are toata lumea chiar acum.

RCS & RDS ocazie

RCS & RDS si-a surprins clientii din toata tara cu o surpriza de proportii la care foarte putini dintre ei se asteptau in acest inceput de an 2020, dar iata ca avem parte si de vesti grozave de la compania romaneasca. Mai exact, cei de la RCS & RDS au anuntat lansarea unei campanii promotionale cu denumirea Netuarie, ea incepand acum mai bine de o saptamana, dar oficial a fost anuntata abia acum, si aduce reduceri foarte mari pentru clienti.

RCS & RDS le ofera clientilor din Romania, sau celor care vor sa-i devina clienti, posibilitatea de a contracta abonamente de internet fix la jumatate de pret pentru o perioada de 6 luni de zile, si oferta expira maine. Pana pe 23 februarie 2020 puteti contracta abonamente Digi Net Fiberlink care au reducere de 50% pentru o perioada de 6 luni de zile la RCS & RDS, daca veti semna un contract care este valabil pentru o perioada de 2 ani de zile.

RCS & RDS: Clientii din Tara ULUITI de SURPRIZA de PROPORTII

RCS & RDS ofera, practic, internet de 1000 Mbps la pretul de doar 20 de LEI pe luna timp de 6 luni de zile, o promotie pe care n-o puteti gasi nicaieri altundeva in Europa in momentul de fata. Chiar si la pretul normal de 40 de LEI pe luna pentru o conexiune de 1000 Mbps e vorba despre o oferta care e disponibila in Romania, dar in alte tari din Europa doar putem visa la asa ceva pentru ca operatorii de acolo nu au preturi atat de mici pentru serviciile lor.

RCS & RDS are aceasta promotie pentru o perioada extrem de limitata de timp pentru ca este una atat de buna, si nu poate sa o sustina pentru foarte multe abonamente, astfel ca de aceea ea expira in cursul zilei de maine. Daca nu ati profitat inca de aceasta promotie foarte buna, fie ca sunteti client si vreti sa faceti un upgrade, fie ca sunteti un roman care vrea serviciile companiei, ar fi bine sa profitati de ocazie cat inca mai aveti timp sa faceti asta.

RCS & RDS nu va mai avea pana prin preajma Black Friday oferte de acest gen, astfel ca daca vreti sa aveti internet extrem de rapid si foarte ieftin timp de 6 luni de zile, acum e ocazia sa-l luati.