Samsung GALAXY S20 Ultra: Autonomia Bateriei REDUSA cu 120Hz

Samsung GALAXY S20 Ultra are autonomia bateriei redusa de folosirea ratei de refresh de 120 Hz pentru noul ecran, iata cat de mult este ea afectata.

Samsung GALAXY S20 Ultra autonomie

Samsung GALAXY S20 Ultra are incepand de anul acesta implementat un ecran care are o rata de refresh de 120 Hz, la fel ca alte modele de telefoane de la concurenta care au fost lansate in anii trecuti. Integrarea acestei noi tehnologii in Samsung GALAXY S20 Ultra a fost facuta pentru a-i multumit pe fani si a imbunatati radical experienta de folosire, chiar daca ea functioneaza doar la rezolutia Full HD, si chiar daca autonomia bateriei este redusa la folosire.

Samsung GALAXY S20 Ultra a avut un test facut recent pentru a ni se arata cum este afectata autonomia bateriei telefonului cand este activata rata de refresh de 120 Hz pentru ecran, si diferenta e considerabila. Conform celor care au testat aceasta tehnologie, activarea ratei de refresh de 120 Hz pentru ecranul Samsung GALAXY S20 Ultra reduce cu aproximativ 2 ore si 20 de minute autonomia bateriei pe care o ofera telefonul, adica aproape 20%.

Samsung GALAXY S20 Ultra: Autonomia Bateriei REDUSA cu 120Hz

Samsung GALAXY S20 Ultra autonomie 120 Hz

Samsung GALAXY S20 Ultra ar obtine in modul standard de functionare cam 12 ore si 23 de minute de autonomie pentru baterie, insa activarea ratei de refresh de 120 Hz reduce cu 2 ore si 20 de minute autonomia. Chiar si daca ar fi folosita aceasta tehnologie in mod constant, autonomia Samsung GALAXY S20 Ultra este foarte buna in comparatie cu cea a multor altor telefoane, deci folosirea acestui sistem nu este in mod neaparat o veste chiar atat de proasta.

Samsung GALAXY S20 Ultra reuseste sa intreaca iPhone 11 Pro Max cu autonomia bateriei pe care o ofera in mod standard, insa cand este activata rata de refresh de 120 Hz, ea scade substantial. Chiar si in aceste conditii, cred ca merita compromisul celor 2 ore de autonomie pentru a beneficia de o experienta de folosire mult mai fluida in Samsung GALAXY S20 Ultra, deci n-ar trebui sa fie prea multe plangeri din parte acelor care l-au cumparat.

Samsung GALAXY S20 Ultra are o veste extrem de buna cu acest rezultat neasteptat de bun in ceea ce priveste autonomia bateriei, si va fi interesant de vazut ce alte rezultate vor fi dezvaluite de alte teste.