WhatsApp: TRUCUL pe Telefoane de care TREBUIE sa STII ACUM

WhatsApp are un truc grozav disponibil pentru telefoanele utilizatorilor din intreaga lume, iata ce poti face chiar in acest moment si nu stiai.

WhatsApp invizibil

WhatsApp are o gama foarte variata de trucuri de care poti profita pentru a avea parte de o experienta mult mai buna pentru a folosi platforma de mesagerie, iar unul dintre ele ti-ar putea fi de foarte mare ajutor. Vorbim despre un truc prin intermediul caruia potri deveni invizibil in platforma WhatsApp, astfel incat nimeni sa nu te streseze cu mesaje inutile daca nu ai nevoie de ele, foarte multa lume folosindu-se de acest truc special acum.

WhatsApp le permite tuturor utilizatorilor sa devina invizibili in platforma pentru a impiedica monitorizarea lor de catre alte persoane, dar acest proces implica inclusiv imposibilitatea de a monitoriza alte persoane. Cei care aleg sa devina invizibili in cadrul WhatsApp nu vor mai trimite catre alte persoane confirmari de citire pentru mesajele primite, sau informatii privind ultima oara cand au fost online, dar nu vor vedea nici aceste informatii de la alte persoane.

WhatsApp: TRUCUL pe Telefoane de care TREBUIE sa STII ACUM

WhatsApp invizibil setari

WhatsApp a implementat sistemul intr-un asemenea mod de la bun inceput, si e destul de logic sa fie asa, pentru ca daca nu vrei sa fii vazut, atunci alegi nici sa nu vezi ceea ce altii nu pot vedea la tine. Vorbim despre un compromis mare pe care il aduce ideea de a deveni invizibil in cadrul platformei, si cei care doresc sa faca acest lucru, pot realiza totul in doar cateva secunde, procesul fiind la fel de rapid atat pentru activarea, cat si pentru dezactivare.

WhatsApp iti permite sa devii invizibil foarte rapid prin accesarea setarilor de Confidentialitate, Privacy, din sectiunea pentru personalizarea contului, iar acolo alegi optiunea Nimeni, Nobody, pentru Last Seen, Ultima vizualizare. Daca dezactivezi si Read Receipts, Confirmari de citire, atunci vei fi complet invizibil, si nimeni nu va sti nici cand ai fost ultima oara activ in aplicatie, nici dca ai citit efectiv mesajele acelei persoane, sau nu.

WhatsApp are aceasta functie disponibila pentru toti utilizatorii care folosesc platforma, indiferent de pe telefonul de pe care fac asta, deci va puteti bucura de ea fara vreo restrictie.