iOS 14: VIDEO cu o Noua Schimbare URIASA pentru TOATE iPhone

iOS 14 are prezentata intr-un prim clip video una dintre uriasele schimbari pe care compania Apple le va face pentru noua versiune a sistemului de operare.

iOS 14 are astazi parte de o prezentare pentru una dintre cele mai importante schimbari care vor fi oferite de catre compania Apple pentru toate telefoanele iPhone pe care actualizarea va fi oferita din toamna. Ceea ce vedeti in clipul video de mai sus este un nou task switcher care ne permite sa administram intr-un mod complet nou aplicatiile pe care le avem deschise in fundal in iOS 14, cei de la Apple preluand ceva ce la felul in care e gandit sistemul pe iPad.

iOS 14 afiseaza acum aplicatiile deschise in fundal nu sub forma unor preview-uri mari, ci sub forma unor ferestre mici, grupate in numar mai mare decat pana in prezent, ele fiind mai usor de accesat. Schimbarea ne faciliteaza serios accesarea mai rapida a aplicatiilor deschise in fundal in iOS 14, astfel ca vom vedea mult mai rapid aplicatia pe care dorim sa o accesam, fara a mai fi nevoiti sa trecem prin toate, as acum se intampla acum.

iOS 14: VIDEO cu o Noua Schimbare URIASA pentru TOATE iPhone

iOS 14 are acest nou sistem de multitasking activat doar pentru cei care testeaza noua versiune a sistemului de operare in momentul de fata, adica doar inginerii de la Apple care au instalata versiunea deja. Noul sistem de multitasking seamana cu ceea ce am vazut prin diverse tweak-uri pentru solutiile de jailbreak lansate de-a lungul timpului, insa cei de la Apple au ales sa faca modificarea in iOS 14 pentru a simplifica vietile oamenilor.

iOS 14 este testat in momentul de fata in Cupertino in vederea unei prezentari in versiune beta la inceput de iunie, atunci cand va fi lansata si prima versiune de acest gen pentru toata lumea. Intre timp vom vedea si care sunt marile schimbari de care ne vom putea bucura in iOS 14, iar asta pentru ca inginerii celor de la Apple incep sa faca diverse dezvaluiri si ne arata noutatile majore de care vom avea parte cand lansarea va avea loc.

iOS 14 va veni cu siguranta cu foarte multe schimbari extrem de interesante, dar e greu de spus cate vom putea afla inainte ca lansarea sa aiba efectiv loc.