GTA 6: 3 SURPRIZE URIASE Aduse in Noul Joc pentru TOTI Fanii

GTA 6 surprize

GTA 6 va fi cel mai important joc pe care Rockstar Games si Take Two il vor lansa pentru fanii din intreaga lume ai celebrei serii de jocuri Grand Theft Auto, iar 3 dintre foarte marile surprize pregatite pentru el au fost deja dezvaluite de diverse leak-uri.

GTA 6 ar urma in primul rand sa readuca Vice City in randul oraselor in care ne vom putea juca, iar asta este una dintre cele mai bune schimbari care ar putea fi oferite de catre Rockstar Games pentru ca foarte multi utilizatori asteapta cu nerabdare sa se joace acolo.

GTA 6 ar urma deasemenea sa preia ceva ce toata lumea vede prin filme, si ceva ce ar putea fi legat foarte stransa de povestea pe care o a avea titlul, adica posibilitatea de a vinde droguri, si asta in conditiile in care subiectul nu este tocmai unul simplu de abordat.

GTA 6 este deasemenea pregatita cu o harta foarte mare, atat de mare incat unii spun ca ea ar avea dimensiuni de 4 ori mai mari decat cele ale hartii care este disponibila pentru GTA 5, deci am vorbi despre o schimbare extrem de importanta care ne-ar fi oferita.

GTA 6 este in dezvoltare de ceva vreme, si foarte putine informatii au aparut pana cum in legatura cu jocul, ceea ce nu e neaparat o problema, mai ales ca Rockstar Games si Take Two inca incearca sa profite de popularitatea GTA Online si sa faca bani de pe urma sa.

GTA 6 este pregatit de catre Rockstar Games pentru lansare undeva in anul 2021, sau cel putin asta se stie in moentul de fata, dar am putea avea parte de o surpriza, si lansarea ar putea fi grabita pentru a avea loc in anul 2020.