GTA 6: Fanii ULUITI de Anuntul NEASTEPTAT Privind LANSAREA

GTA 6 trailer

GTA 6 are fanii din intreaga lume complet nerabdatori sa afle primele informatii oficiale cu privire la urmatorul joc major care va fi lansat de catre Take Two si Rockstar Games, iar primul trailer oficial entru titlu ar fi aproape de dezvaluire.

GTA 6 ar fi avut deja licentiata melodia Black Locks de la rapperul american Young Dolph de catre cei de la Rockstar Games, iar toata lumea a asociat foarte rapid acest lucru cu seria de jocuri Grand Theft Auto, in special cu versiunea noua aflata in dezvoltare.

GTA 6 este vazut de catre multi ca fiind jocul pentru care aceasta melodie ar urma sa fie folosita, iar cei care lucreaza industria muzicala sustin ca de obicei melodiile pentru trailere, sau jocuri, se licentiaza cu mai putin de o luna inainte de dezvaluirea oficial.

GTA 6 ar urma sa aiba primul trailer oficial lansat undeva prin martie, noi zvonuri privind prezentarea aparand zilele acestea, si toate sugereaza faptul ca luna viitoare vom vedea primele informatii oficiale cu privire la jocul foarte asteptat de catre multa lume.

“O persoană în care am încredere care este implicată în lichidarea licențelor pentru muzica folosită în filmele și uneori remorcile jocurilor video m-a informat în această după-amiază că compania ei trebuie să obțină o melodie rap, numită Black Locks de rapperul Young Dolph pentru jocurile Rockstar. Doar instrumentalul este folosit din câte știu eu. De la compania ei de înțelegere, ajunge la ea doar pentru o autorizare cu mai puțin de o lună înainte de lansarea trailerului.”

GTA 6 nu va fi prezentat in mod oficial in martie, dar am putea vedea un prim trailer oficial pentru el, si poate primele informatii cu privire la ceea ce va aduce pe partea de orase, sau experienta de joc, insa totul depinde de planurile Rockstar Games pentru titlul sau.