Huawei P40 Pro: OFICIAL, Data de LANSARE Anuntata de Chinezi

Huawei P40 Pro are in mod oficial anuntata data de lansare pentru noua serie de telefoane, iata cand le vom vedea intr-o conferinta impreuna cu toate noutatile.

Huawei P40 Pro paris

Huawei P40 Pro are in mod oficial anuntata o data de lansare pe care multa lume o stia deja de ceva vreme, iar asta deoarece presedintele diviziei de produse pentru consumatori daudse de inteles cand se va intampla asta. Noaptea trecuta, Huawei a anuntat ca Huawei P40 Pro va fi lansat pe 26 martie in cadrul unei conferinte ce va avea loc la Paris, asa cum a dat de inteles CEO-ul diviziei pentru consumatori de prin ianuarie, deci totul s-a stabilit in versiune finala.

Huawei P40 Pro ar urma sa fie prezentat in conferinta din 26 martie de la Paris cam indiferent de ceea ce se va intampla cu Coronavirus in Europa, iar asta pentru ca Huawei nu si-a oprit vreo conferinta pana acum. Presa va fi invitata la aceasta conferinta din Paris din 26 martie, insa va fi interesant de vazut si cati vor merge la evenimentul pentru lansarea Huawei P40 Pro avand in vedere riscurile foarte mari care au aparut in Europa privind raspandirea Coronavirus.

Huawei P40 Pro: OFICIAL, Data de LANSARE Anuntata de Chinezi

Huawei P40 Pro va fi lansat pe 26 martie la Paris, insa vanzarile efective nu vor incepe chiar atat de repede, si asta pentru ca abia in aprilie ar urma sa fie livrate primele unitati, insa in doar anumite tari de pe glob. Avand in vedere ca Huawei P40 Pro nu va avea aplicatiile Google, Facebook, Twitter, Snapchat, si ale altor companii americane, interesul vis-a-vis de el va fi foarte scazut, ceea ce nu il va aduce initial decat in China, si eventual in alte tari apropiate.

“Huawei lansează succesorii P30 și P30 Pro – P40 și P40 Pro – în luna martie. Firma va face acest lucru în locul unei lansări MWC, în parte datorită anulării evenimentului la începutul lunii februarie și mai ales pentru că a luat aceeași decizie în 2019. În schimb, va organiza un eveniment dedicat la Paris, unde își va prezenta flagship-ul din 2020.”

Huawei P40 Pro va fi lansat incetul, cu incetul, in diverse tari din Europa, dar probabil la fel de greu ca Mate 30 Pro, insa totul depinde si de felul in care vor merge vanzarile din cauza Coronavirus in China. E posibil ca problemele pe care Coronavirus le aduce pentru Huawei in China sa forteze lansarea mai rapida a Huawei P40 Pro in magazinele din alte tari, dar chiar si asa, asta nu garanteaza ca lumea va dori efectiv sa cumpere telefonul.

Huawei P40 Pro va fi fara discutie un telefon grozav, va avea specificatii de top, va avea tot ceea ce vrea un consumator, mai putin aplicatiile folosite zilnic, si asta e o mare dezamagire pentru toata lumea, dar directionata spre SUA, nu Huawei.