Netflix: Anunt OFICIAL, LISTA cu Filme si Seriale Populare

Netflix a facut un anunt oficial extrem de important pentru abonatii din intreaga lume, afisand liste cu top 10 cele mai populare filme si seriale.

Netflix top

Netflix a anuntat in mod oficial in cursul noptii trecute lansarea unei noi functii foarte importante care le permite utilizatorilor sa vada care sunt cele mai populare filme si seriale din cadrul platformei. In mod complet inexplicabil cei de la Netflix au decis ani de-a randul sa nu afiseze vreo lista cu cele mai populare filme si seriale pe care le urmaresc abonatii sai, dar iata ca s-a schimbat si aceasta strategie, iar acum putem vedea fara probleme si acest lucru.

Netflix va afisa in pagina principala de continut un top 10 al celor mai populare filme si seriale, cu actualizare in fiecare zi, insa in categoriile de filme si seriale vor exista cate un top 10 separat. Cei de la Netflix vor actualiza in fiecare zi aceste informatii pentru a prezenta intr-un mod cat mai relevant preferintele abonatilor sai, iar listele vor reprezenta tendintele de vizualizare pentru fiecare tara separata, deci nu vorbim despre un top global.

Netflix: Anunt OFICIAL, LISTA cu Filme si Seriale Populare

Netflix top 10 popular

Netflix prezinta imaginile de mai sus si mai jos ca un exemplu pentru modul in care vom putea vedea informatiile despre filmele si serialele cele mai populare, astfel incat sa ne facem o idee cu privire la functionalitate. Mai mult decat atat, toate filmele si serialele din cadrul Netflix vor avea si o iconita speciala afisata de catre companie in diversele lor categorii pentru a pune in evidenta faptul ca acestea fac parte din top 10 al celor mai populare materiale.

Netflix top 10 iconita

“Indiferent dacă îți plac cărțile, muzica, filmele sau televizorul, primele 10 liste sunt o modalitate excelentă de a afla ce este popular. Așadar, astăzi lansăm o nouă funcție Top 10 pe Netflix. Acest nou rând – completat cu propriul design special – vă va permite să vedeți ce este cel mai popular pe Netflix în țara dvs. Acesta va fi actualizat în fiecare zi, iar poziția rândului va varia în funcție de cât de relevante sunt spectacolele și filmele pentru dvs.”

Netflix le da in sfarsit oamenilor cea mai buna metoda de a descoperi filme si seriale noi, iar asta pentru ca vom vedea in sfarsit ce le place altora sa urmareasca, nu doar ceea ce crede compania ca am vrea noi sa urmarim. Netflix ar trebui sa afiseze aceste liste cu top 10 filme si seriale atat in aplicatiile pentru telefoane si tablete, cat si in interfata de pe website, astfel ca toata lumea ar trebui sa aiba parte de aceeasi experienta buna, in final.

Netflix a lansat deja aceasta functie noua, si ar trebui sa fie vizibila pentru toata lumea, deci ar trebui sa va puteti bucura de ea chiar in momentul de fata si in Romania.