Samsung GALAXY Note 20: Vestea GROZAVA pentru TOTI Clientii

Samsung GALAXY Note 20 are parte de o veste grozava pentru toti clientii care vor dori sa cumpere nou model de telefon, iata ce urmeaza sa aduca acesta.

Samsung GALAXY Note 20 refresh

Samsung GALAXY Note 20 este urmatoarea serie foarte importanta de telefoane pe care cei de la Samsung o vor lansa pentru clientii din intreaga lume, iar de la ea asteptarile sunt foarte mari in vara. Din ceea ce s-a vazut pana acum, si din cee ce s-a aflat cu privire la planurile pentru Samsung GALAXY Note 20, se pare ca noul telefon va veni cu o schimbare extrem de importanta pentru clienti, posibilitatea de a folosi rata de refresh de 120 Hz la rezolutia maxima.

Samsung GALAXY Note 20 urmeaza sa le permita clientilor din intreaga lume sa foloseasca rata de refresh de 120 Hz la rezolutia de 3200 x 1440 pixeli in loc de 1920 x 1080 pixeli, asa cum sunt obligati cei care au telefoanele S20. In seria de telefoane Samsung GALAXY S20 nu e permis acest lucru fara a se explica foarte clar motivele din spatele deciziei, dar Samsung vrea sa modifice acest lucru, iar pentru Samsung GALAXY Note 20 e clar ca totul va fi oferit din start.

Samsung GALAXY Note 20: Vestea GROZAVA pentru TOTI Clientii

Samsung GALAXY Note 20 le va permite clientilor din Romania sa se bucure de cea mai buna rata de refresh posibila pentru telefoanele lor la cea mai buna rezolutie care nu consuma rapid toata energia bateriei. Avand in vedere ca Samsung GALAXY Note 20 este pregatit pentru lansare pe la final de august, iar cei de la Samsung vor sa lanseze aceasta functie noua pentru seria S20 luna viitoare, sau in aprilie, e clar ca pana atunci va fi sigur pregatita.

Samsung GALAXY Note 20 va avea un ecran chiar mai bun decat cele folosite in seria Samsung GALAXY S20, astfel ca e de asteptat ca si pentru rata de refresh vor exista imbunatatiri serioase. Samsung GALAXY Note 20 va avea nu doar un ecran mai bun, dar si o camera mult mai buna, iar asta pentru ca Samsung vrea sa le ofere clientilor sai noi motive pentru a-i cumpara telefoanele, deci vom vedea multa tehnologie de ultima generatie.

Samsung GALAXY Note 20 este seria de telefoane spre care se indreapta atentia oamenilor acum, iar pana la evenimentul de prezentare din august vom afla si mai multe informatii importante.