RCS & RDS: SURPRIZA MAJORA de care Clientii NU STIAU Inca

RCS & RDS are pentru toti clientii din Romania o surpriza majora de care foarte multi nu stiau inca, iata ce trebuie sa stii chiar acum de la operator.

RCS & RDS digital

RCS & RDS are o surpriza extrem de buna pentru clientii din Romania, insa din pacate multi dintre ei nu stiau absolut nimic in legatura cu existenta acesteia, ceea ce e pacat, pentru ca ea simplifica viata multora. Mai exact, cei de la RCS & RDS au lansat pentru clientii din Romania care au abonamente pentru televiziune posibilitatea de a renunta la cabluri si a folosi un dispozitiv numit Digi Smart Cam pentru a vedea posturile TV pe televizoare.

RCS & RDS a introdus acest dispozitiv pentru a ajuta oamenii sa renunte la cablurile care se plimba prin casele lor pentru a le oferi posibilitatea de a vedea posturile de televiziune pe televizoare. In momentul de fata RCS & RDS ofera acest Digi Smart Cam pentru abonamentul de televiziune digitala pe care il are in oferta, insa problema nu sta aici, ci in faptul ca doar un anumit numar de modele de televizoare este compatibil cu acest dispozitiv foarte util.

RCS & RDS: SURPRIZA MAJORA de care Clientii NU STIAU Inca

RCS & RDS spune ca doar televizoarele care au sport CI+ (Common Interface Plus) si tuner digital de cablu (DVB-C) pot avea instalat un Digi Smart Cam pentru a se renunta la cabluri si la unitatea de decodare a semnalului. Pe website-ul lor cei de la RCS & RDS au si un sistem care permite verificarea modelului de televizor pentru a vedea daca el poate avea instalat un Digi SMart Cam pentru a furniza semnal TV fara cabluri, si puteti vedea daca va puteti bucura de facilitate.

RCS & RDS ofera echipamentul in custodie clientilor, deci ei nu trebuie sa plateasca efectiv ceva pentru a se bucura de aceasta facilitate, dar ea le poate face viata mai usoara, eliminand cablurile din casa lor. In cazul in care aveti televizoare in diverse camere indepartate de usa principala, aceste Digi Smart Cam pot fi solutia ideala de la RCS & RDS pentru a nu avea cabluri intinse in toate camerele voastre pentru a putea avea servicii de televiziune disponibile.

RCS & RDS are de ceva vreme aceste Digi Smart Cam, insa din pacate putina lume stie despre ele, dar sunt extrem de utile si ar trebui sa va verificati televizorul pentru a va cumpara unul.