CORONAVIRUS ROMANIA: AVERTIZAREA Guvernului pentru Cetateni

Coronavirus este motivul pentru care o avertizare foarte importanta vine pentru cetateni de la Guvernul Romaniei cu privire la Facebook si WhatsApp.

Coronavirus romania guvern facebook whatsapp

Coronavirus este o amenintare reala in Romania, iar asta pentru ca tot mai multi romani se intorc din Italia in fiecare zi, cateva sute mintind deja de unde au venit pentru a nu fi monitorizati pentru infectare, ceea ce este o infractiune, si ceea ce nimeni nu ar trebui sa faca.

Coronavirus a speriat foarte multi romani care se grabesc sa se intoarca in Romania din Italia pentru ca, daca sunt bolnavi, sa-i imbolnaveasca si pe cei de aici, pentru ca asta e logica unora fara logica, su Guvernul Romaniei le recomanda sa nu faca asta, dar are o si avertizare foarte importanta pentru WhatsApp si Facebook.

Coronavirus a ajuns sa fie subiect de foarte multe stiri false publicate pe WhatsApp si Facebook, in diverse pagini, grupuri, dar si pe diverse alte website-uri, iar Guvernul Romaniei le recomanda tuturor romanilor sa nu creada informatiile publicate de diverse persoane si publicatii necunoscute.

Coronavirus are sanse foarte mari sa ajunga in Romania din cauza numarului extrem de mare de romani care se intoarce in tara, insa inainte de a crede informatiile false de pe WhatsApp si Facebook Guvernul Romaniei recomanda verificarea website-urilor oficiale ale institutiilor statului.

“Știri false au apărut de câteva zile. De oriunde citesc informația, să o verifice pe site-urile speciale, în niciun caz să nu creadă toate informațiile care nu sunt verificate. Alții poate au un scop în ce fac. Până nu apare într-un site oficial, înseamnă că informația nu e verificată, nu e veridică.”

Coronavirus este principala grija a Guvernului Romaniei, iar pe website-urile MAI, IGSU, DSU, Ministerului Sanatatii vor exista informatii oficiale privind masurile de protectie luate in Romania, deci nu credeti doar informatiile publicate pe Facebook sau WhatsApp.

Coronavirus a fost si ramane o sursa de foarte multe stiri false si panica pe WhatsApp si Facebook in Romania pentru ca exista foarte multi oameni speriati si usor de manipulat, dar website-urile institutiilor de stat sunt cele cu informatii reale despre starea din tara.