Coronavirus: Politia Romana face o AVERTIZARE IMPORTANTA pentru TOTI Cetatenii

Politia Romana a publicat o avertizare foarte importanta privind Coronavirus in Romania, impreuna cu masuri de protectie foarte mportante pentru romani.

Coronavirus Politia Romana AVERTIZARE

Politia Romana este fortata de catre Coronavirus sa faca o avertizare extrem de importanta pentru toti cetatenii tarii, iar asta in conditiile in care Italia este tara cu cele mai multe infectari din Europa, si foarte multi romani lucreaza acolo, si se intorc in numar mare in tara.

Politia Romana stie foarte bine ca multi romani vor calatori intre Italia si Romania in urmatoarele saptamani, si nu toti vor declara adevarul privind locatiile vizitate, lucru care s-a intamplat deja in unele cazuri, desi asta e o greseala mortala, de-a dreptul.

Politia Romana vine totusi cu o avertizare pe care a preluat-o de la ISU, si incearca sa ii invete pe romani cum sa se protejeze inclusiv de persoanele inconstiente, ori de rea credita, care fie nu cred ca exista virusul, fie nu cred ca pot fi afectati de el, si nu ii intereseaza ca infecteaza persoane nevinovate.

Coronavirus masuri protectie

Politia Romana descre in aceste imagini toate masurile de protectie pe care ISU si implicit Guvernul Romaniei le recomanda pentru ca orice cetatean sa fie in siguranta in cazul in care Coronavirus ar infecta cetateni de pe teritoriul tarii noastre, si ar fi necesara carantina.

Coronavirus masuri protectie infectie

Politia Romana reitereaza practic informatii despre protejarea impotriva Coronavirus pe care le-am vazut si de la autoritatile altor state, insa e foarte bine sa aflam informatiile acestea, deoarece ele ne-ar putea salva viata in cazul izbucnirii unei epidemii.

Coronavirus masuri protectie infectare

Politia Romana va fi in primul rand in lupta impotriva Coronavirus daca vor fi luate masuri de carantina si diverse zone din tara vor fi inchise, astfel ca e bine sa fiti foarte atentie la masurile pe care le promoveaza ei ca fiind recomandate de catre ISU.