iPhone XR, iPhone 11 au DISTRUS Samsung, Huawei in 2019

iphone xr 11 distrus samsung huawei

iPhone XR, iPhone 11 au distrus Samsung si Huawei in vanzari in 2019, cele doua modele de telefoane mobile inregistrand vanzarile cele mai mari dintre toate cele comercializate la nivel global in cursul anului trecut de catre diversi producatori.

iPhone XR a inregistrat 46.3 milioane de vanzari, in timp ce iPhone 11 a inregistrat 37.3 milioane de vanzari, ele fiind primele 2 in top, urmate de catre trei modele din seria Galaxy A, produsa de catre Samsung, diferenta in vanzari fiind mare.

Apple a avut 5 modele de telefoane in top 10 cele mai bine vandute telefoane din 2019, si vorbim despre toata seria iPhone 11, impreuna cu iPhone XR si iPhone 8, iar asa e de inteles de ce iPhone 9 va fi bazat tot pe iPhone 8.

Samsung a avut 4 modele in top, cei de la Xiaomi au avut un singur model, iar Huawei nici macar nu e prezenta, semn ca vanzarile sale sunt foarte departe de a fi bune, dar asta nu e tocmai o noutate pentru cineva acum.

Fata de anul 2018 lucrurile s-au schimbat usor, atunci Apple avand 6 modele de telefoane iPhone in top 10, iar Huawei a fost deasemenea prezenta cu un model, dar acum Xiaomi i-a luat locul.

iPhone XR top 2019