Samsung GALAXY S20 Ultra: PROBLEME cu Telefonul pre Lansare

Samsung GALAXY S20 Ultra are probleme mari inainte de lansare, compania Samsung recunoscandu-le in mod oficial, iata ce a declarat pentru clientii sai.

Samsung GALAXY S20 Ultra PROBLEME

Samsung GALAXY S20 Ultra nu a fost lansat oficial de catre compania Samsung pentru clientii din intreaga lume, dar din pacate a avut o problema foarte serioasa descoperita de catre cei care au primit unitati pentru testare. Se pare ca noua camera a Samsung GALAXY S20 Ultra are o problema atat de serioasa incat Samsung va lansa un patch pentru a o rezolva inainte ca telefoanele foarte scumpe sa ajunga la clienti si sa-i enerveze complet.

Samsung GALAXY S20 Ultra nu are foarte clar detaliata problema de catre cei de la Samsung, insa ei au confirmat fara vreun dubiu faptul ca problema exista, deci nu pot exista semne de intrebare din acest punct de vedere. Deasemenea nici nu s-a spus cand anume va fi lansat acest patch pentru Samsung GALAXY S20 Ultra, dar e foarte posibil ca el sa fie disponibil inainte de saptamana viitoare, cand telefoanele vor fi lansate in mod oficial in magazine.

Samsung GALAXY S20 Ultra: PROBLEME cu Telefonul pre Lansare

Samsung GALAXY S20 Ultra vine cu o noua camera foarte complexa pentru toti clientii, insa se pare ca tocmai aceasta complexitate e marea problema cu care se confrunta noul telefon. Unii dintre cei care au testat Samsung GALAXY S20 Ultra pana acum spun ca sistemul de focalizare nu functioneaza asa cum trebuie, uneori avand nevoie de o perioada neobisnuit de lunga de timp pentru a focaliza pe fata unei persoane, alteori neputand face asta.

“Galaxy S20 este dotat cu un sistem avansat de camere avansate. Lucrăm constant pentru a optimiza performanțele pentru a oferi cea mai bună experiență pentru consumatori. În cadrul acestui efort continuu, lucrăm la o actualizare viitoare pentru a îmbunătăți experiența camerei.”

Samsung GALAXY S20 Ultra are deasemenea probleme si cu software-ul, iar asta pentru ca un anute situatii imaginile sunt procesate prea mult, si nu mai reprezinta in mod corect realitatea. Samsung GALAXY S20 Ultra este al doilea telefon care are probleme mari descoperite de jurnalisti inainte de lansare, Galaxy Fold fiind primul, si asta e a doua oara cand Samsung trebuie sa rezolve probleme inainte de a pune telefonul in vanzare in magazine.

Samsung GALAXY S20 Ultra este un telefon scump, aproape la fel de scump ca Samsung GALAXY Fold, deci supararea clientilor ar fi la fel de mare daca ele n-ar fi rezolvate in timp util.