Playstation 5: Anuntul Facut ASTAZI de catre Compania Sony

Playstation 5 germania

Playstation 5 este in mintea multor fani in momentul de fata, si asta deoarece noua consola este asteptata “cu sufletul la gura” de catre foarte multa lume dornica sa o cumpere, insa vestile de la Sony se lasa asteptate, literalmanete.

Playstation 5 ar putea fi marele anunt pe care Sony il pregateste astazi, un teaser fiind publicat pe contul din Germania al companiei japoneze, el fiind dedicat platformei Playstation, si toata lumea se asteapta sa fie ceva mare, poate chiar legat de noua consola.

Playstation 5 a fost in centrul unor zvonuri care sugerau acum cateva saptamani ca prezentarea oficiala va fi facuta la final de luna, insa Coronavirus a cam dat peste cap planurile japonezilor, astfel ca in momentul de fata, ei anuland participarea la o importanta conferinta de jocuri.

Playstation 5 ar putea fi marele anunt pe care Sony l-ar putea face astazi, insa unii se asteapta deasemenea sa vada inclusiv un anunt cu privire la jocurile pe care Sony le va oferi gratuit pentru platforma, pentru ca ne aflam la final de luna.

Playstation 5 a avut la un moment dat anuntat faptul ca precomenzile ar putea fi deschise pe data de 5 martie, si daca ar fi anuntata astazi, o deschidere atat de rapida a acestora a fi complet posibila, dar ramane sa vedem ce va fi dezvaluit.