Fortnite: Doua SURPRIZE MARI ce vor BUCURA TOTI Jucatorii

Fortnite lansator

Fortnite va avea doua surprize foarte mari pentru jucatorii din intreaga lume in urmatoarele saptamani, iar ceea ce a pregatit Epic Games reprezinta o foarte mare imbunatatire fata de ceea ce avem in momentul de fata disponibil in platforma de la companie.

Fortnite urmeaza sa aiba in primul rand reintrodusa o arma puternica de catre cei de la Epic Games, lansatorul de rachete ghidate fiind arma in discutie, ea fiind implementata acum cativa ani, si retrasa dupa ce s-a considerat ca este mult prea puternica.

Fortnite va readuce aceasta arma cel mai probabil intr-o versiune modificata care sa nu o faca la fel de puternica, si care sa nu mai genereze plangeri de la utilizatorii care au considerat ca ea ar trebui sa aiba puterea redusa pentru a nu crea dezechilibre.

Fortnite lansator rachete

Fortnite are o alta surpriza intr-un dispozitiv special care le va permite utilizatorilor sa se ascunda mult mai rapid in timp ce fug de un inamic, si aici vorbim despre o surpriza mai mare si mai buna decat lansatorul de rachete, iar asta pentru ca ne-ar permite sa ne ascundem si sa supravietuim unei lupte.

Fortnite are aceste noutati descoperite in codul sursa al celui mai recent patch care a fost lansat pentru titlu, insa nu e foarte clar cam cand ar urma sa fie lansate noutatile pentru toti jucatorii, deci ramane sa vedem ce va fi decis de catre Epic Games.