Nokia are PROBLEME MARI, Decizia Luata de catre Finlandezi

Nokia vanzare

Nokia, sau ce a mai ramas din vestita companie finlandeza, inca are probleme foarte mari, iar echipa sa de conducere a luat o decizie foarte importanta pentru viitorul sau, si e bine s stim ce anume este in pregatire pentru ca va conta serios.

Nokia ia in calcul vanzarea companiei, sau o fuziune cu o alta companie mai mare, iar asta deoarece tentativele sale de a deveni profitabila n-au avut succesul pe care compania l-a dorit, iar concurenta facuta de Huawei si Ericsson este prea mare.

Nokia vinde acum in principal echipamente de telecomunicatii, iar in ciuda atacurilor repetate pe care SUA le-a facut impotriva Huawei, plus a sanctiunilor serioase, se pare ca in final n-a reusit sa afecteze prea mult activitatea chinezilor pe partea de telecomunicatii.

Nokia ia acum in calcul o vanzare catre o alta companie, sau poate catre americanii care vor sa creeze un rival pentru Huawei, ori o posibile fuziune cu un alt producator de echipamente de telecomunicatii, ceva ce din nou ar putea fi avut in vedere de americani.

“Nokia explorează opțiuni strategice, deoarece concurența acerbă face presiune asupra veniturilor producătorului finlandez de echipamente. Compania lucrează cu consilieri pentru a lua în considerare alternative care variază de la vânzările potențiale de active la fuziuni, au spus oamenii, cerând să nu fie identificate, deoarece informațiile sunt private.”

Nokia spune ca abia prin 2021 se asteapta sa redevina proftabila, probabil in baza vanzarilor de echipamente 5G in intreaga lume, Europa avand nevoie de produsele sale din moment ce Huawei e cam blocata peste tot, dar nimic nu e 100% sigur.