Playstation 5: 6 Noutati pe care le-ar Putea Aduce Consola de la Sony

Playstation 5 noutati consola

Playstation 5 este asteptata de foarte multi fani, si desi a fost anuntata o posibila lansare a sa pentru luna februarie, iata ca suntem la final si nu s-a schimbat nimic, iar la inceput de martie e improbabil ca vreo noutate serioasa sa fie dezvaluita.

Playstation 5 are totusi anuntate 6 noutati pe care ar trebui sa le aduca pentru clientii care vor dori sa o cumpere, si vorbim aici despre o serie de specificatii care sunt “de viitor” pentru o consola care e gandita pentru a fi folosita pentru o perioada mai lunga de timp.

Playstation 5 are zvonita implementarea a suportului pentru televizoare cu rezolutie 8K, aceasta urmand a fi sustinuta de un procesor AMD cu 8 nuclee, ceea ce ar trebui sa ii ofere si performante foarte bune pentru jocurile care vor fi lansate.

Playstation 5 are deasemenea zvonita implementarea sunetului 3D Audio, insa probabil ca aici va fi nevoie si de un sistem audio pe masura, dar o alta schimbare care a fost prezentata intr-o conferinta de catre Sony si Samsung este un nou tip de SSD de mare viteza, personalizat pentru consola.

Playstation 5 va avea deasemenea si compatibilitate cu jocurile lansate pentru Playstation 4 si PSVR, deci vechile jocuri nu vor trebui cumparate intr-o versiune noua, iar placa video integrata ar urma sa aiba suport pentru tehnologia Ray tracing.

Playstation 5 va fi lansata in 2020, dar e posibil ca stocurile initiale sa fie afectate de problemele de productie pe care Coronavirus le genereaza in China pentru diverse fabrici.