Facebook: Coronavirus Forteaza Anularea Conferintei Anuale F8

Facebook coronavirus f8

Facebook a luat o decizie care a surprins foarte multa lume, iar asta pentru ca a fost anulata conferinta anuala F8 din cauza Coronavirus, compania americana preferand sa nu puna in pericol nici presa, nici proprii angajati, cu o conferinta de acest gen.

Facebook a anuntat anularea conferintei cu 2 luni inainte ca ea sa aiba loc, deci compania se asteapta ca numarul de infectari din SUA sa ia amploare pana atunci, si nu doar acolo, altfel ar mai fi asteptat inainte de a anula conferinta.

Facebook surprinde cu decizia sa pentru ca o ia cu atat de mult timp inainte ca aceasta conferinta sa aiba efectiv loc, si asta deoarece in cazul Mobile World Congress 2020 decizia a fost luata cu doar vreo doua saptamani inainte, si decizia a fost una foarte buna.

Facebook ar fi trebuit sa prezinte in aceasta conferinta unele dintre noutatile pe care le va lansa in cadrul retelei de socializare in cursul acestui an, asa ca multe dintre ele vor ramane surprize pe care le va anunta prin comunicate de presa, fara a le si prezenta in fata presei, sau a dezvoltatorilor sai.