WhatsApp: Imaginea cu MAREA SCHIMBARE Dorita de TOTI Oamenii

WhatsApp are parte de o imagine foarte importanta cu o schimbare pe care o asteptam de foarte multa vreme, si care vine ca o veste foarte buna pentru noi toti.

WhatsApp Imagine

WhatsApp are in plin proces de dezvoltare o schimbare foarte mare pe care extrem de multi clienti o asteapta de foarte multa vreme, iar imaginea de mai jos ne arata foarte clar cat de bine va arata totul. Puteti vedea mai jos o comparatie foarte clara intre actuala interfata a WhatsApp, si cea care vine cu noul dark mode, pentru a va face o idee cat de mare va fi schmbarea de interfata pe care aplicatia de mesagerie o va avea disponibila foarte curand.

WhatsApp lucreaza la acest dark mode de foarte multe vreme, de atat de mult timp incat am putea spune ca de fapt va schimba intreaga aplicatie, dar nu, doar implementeaza o teama neagra pentru toata lumea. Imagini cu acest nou dark mode au mai aparut in ultimele luni, insa aceasta imagine arata foarte bine care va fi schimbarea buna pe care o va avea WhatsApp foarte curand, iar mai mult decat atat, arata si o noua functie adusa pentru cei cu iPhone.

WhatsApp: Imaginea cu MAREA SCHIMBARE Dorita de TOTI Oamenii

WhatsApp imagine dark mode

WhatsApp va avea schimbat si meniul contextual pentru a fi folosit cel pe care compania Apple l-a implementat in iOS 13, iar cel pe care-l vedem aici este versiunea finala care va exista in aplicatie. WhatsApp implementeaza in fiecare an toate schimbarile pe care Apple le ofera pentru sistemul sau de operare, dar o face destul de greu, s de tarziu, asa cum se intampla s cu acest meniu contextual, care e disponibil oficial de undeva de prin septembrie.

WhatsApp vrea sa faca multiplele probleme pe care le-a avut pentru oamenii din intreaga lume cu un dark mode si alte cateva schimbari mai mici, iar oamenii par sa fie multumiti cu asta. WhatsApp a avut chiar recent foarte mari probleme de securitate, pe care le-a reparat doar partial, refuzand sa o faca in totalitate, dar probabil ca vom mai vedea si alte deficiente foarte mari pe care compania nu le va recunoaste, in ciuda criticilor.

WhatsApp va lansa acest dark mode atunci cand el va fi 100% pregatit, adica nimeni nu stie foarte clar cand, astfel ca trebuie sa avem rabdare si sa asteptam decizia companiei.