Politia Romana: AVERTIZARE de care TOTI Romanii TREBUIE sa STIE

Politia Romana avertizare coronavirus

Politia Romana a publicat in aceasta seara o avertizare foarte importanta pentru toti cetatenii din Romania, ea venind in contextul in care Coronavirus a fost confirmat la un roman in cursul serii trecute, iar zeci de persoane sunt deja in carantina in tara.

Politia Romana stie ca multa lume vrea sa afle cum se poate proteja de o posibila infectie cu Coronavirus, sau gripa, a carei epidemie nu s-a incheiat, astfel ca a facut un clip video in care ofera o serie de recomandari pentru toti cei care vor sa se protezeje.

Politia Romana reitereaza intr-un singur clip video recomandarile pe care mai toate institutiile statului le-au facut deja, si ele sunt foarte importante deoarece va pot ajuta sa evitati sa va infectati de Coronavirus, sau gripa, in aceasta perioada a anului.

Politia Romana face aceste recomandari pentru toti cetatenii, atat cei sanatosi, cat si cei care sunt bolnavi de gripa, sau alte afectiuni respiratorii, atat cei sanatosi, cat si cei bolnavi trebuind sa respecte o serie de reguli pentru a evita o posibila infectare.

Poliția Română

Publicată de Politia Romana pe Joi, 27 februarie 2020

Politia Romana va continua mai mult ca sigur sa faca recomandari similare in perioada urmatoare daca situatia va evolua in mod negativ, dar ar fi bine sa respectati cu foarte mare strictete inclusiv ceea ce este spus acum de catre ele.