Coronavirus Intarzie chiar si Actualizarile pentru Telefoane Android

Coronavirus xiaomi

Coronavirus nu e o problema foarte mare doar pentru fabricarea de telefoane, tablete, laptop-uri, si multe alte tipuri de produse, ci si pentru dezvoltarea diverselor actualizari pentru cel putin unele modele de telefoane Android vandute acum.

Coronavirus a afectat capacitatea celor de la Xiaomi de a dezvolta actualizari pentru telefoane cu sistem de operare Android, iar compania si-a notificat fanii in legatura cu situatia prin care trece, mult companii din China fiind afectate.

Xiaomi anuntase ca va lansa Android 10 pe telefoanele Mi A3, insa din cauza Coronavirus din China, planurile sale au cam ost date peste cap, si nu se stie cand anume va fi lansata noua actualizare, desi e clar ca nu va veni prea curand.

Coronavirus a afectat foarte multe fabrici din China, cu numere mari de angajati care refuza sa se intoarca la lucru din cauza faptului ca s-ar putea infecta, insa iata ca inclusiv companiile ce dezvolta software sunt afectate de virusul ce a speriat toata lumea.

Xiaomi ar putea fi doar una dintre companiile chinezesti care sunt afectate de aceasta problema, iar asta pentru ca exista multi alti producatori de telefoane, sau software pentru alte produse, care trec prin aceeasi situatie in momentul de fata.