Facebook Messenger: Nou design, schimbari mari pe telefoane

Facebook Messenger are un design nou anuntat de catre compania Facebook, iar el aduce niste schimbari mari pe care le asteptam de foarte multa vreme.

Facebook Messenger discover

Facebook Messenger are lansat un nou design de catre compania Facebook, ea luand prin surprindere utilizatorii cu niste schimbari cerute de ani si ani de zile, dar implementate abia acum. Facebook Messenger a avut implementata acum cativa ani o sectiune noua numita “Discover”, aceasta disparand din cadrul aplicatiei multumita noului design, acum fiind pus accentul pe comunicarea mai usoara cu prietenii decat pe descoperirea de roboti virtuali.

Facebook Messenger nu va mai avea sectiunea “Discover” disponibila in interfata sa, deci utilizatorii urmeaza sa aiba doar doua sectiuni, cea pentru chat-uri, conversatii, si cea pentru prieteni, people. Puteti vedea in imaginea de mai jos ca aplicatia este acum mult mai simpla si mai usor de folosit, Facebook Messenger urmand a ramane in continuare cu reclame, dar macar nu mai avem acei roboti virtuali pe care foarte putina lume ii accesa oricum.

Facebook Messenger: Nou design, schimbari mari pe telefoane

Facebook Messenger design discover

Facebook Messenger elimina inclusiv posibilitatea de a mai vedea “instant Games”, acele jocuri special create de Facebook pentru platformele sale, ele disparand inclusiv din cadrul aplicatiei principale. Facebook Messenger pastreaza in continuare story-urile pe care utilizatorii le publica zilnic, si care aparent sunt destul de importante pentru cei de la Facebook, dar probabil ca si acestea vor disparea la un moment dat, daca nu vor mai fi considerate utile.

Facebook Messenger este o aplicatie de mesagerie cu cam 1.5 miliarde de utilizatori la nivel global, iar cei de la Facebook au schimbat-o foarte mult de-a lungul anilor, si au facut-o cam greu de folosit de catre utilizatorii obisnuiti. Lumea s-a plans din aceasta cauza, insa Facebook Messenger a ramas in mare parte neschimbata pana acum, cand cu un nou sef pentru divizia ce dezvolta aplicatia, ea revine la “origini”, intr-o versiune mult mai simpla.

Facebook Messenger va avea noul design lansat in perioada urmatoare pentru oamenii din lumea intreaga, astfel ca nu il veti vedea chiar de astazi, dar il puteti astepta dupa actualizarea de azi a aplicatiei.