Playstation 5: Consola, Noutatile confirmate de un magazin

Playstation 5 magazin

Playstation 5 se apropie de o prezentare oficiala si de deschiderea precomenzilor, iar acest lucru a fost intarit noaptea trecuta dupa ce unul dintre cei mai mari retaileri din SUA a avut o pagina deschisa pentru clientii dornici sa cumpere consola.

Playstation 5 a avut o pagina speciala in website-ul celor de la Gamestop, acolo oamenii interesati de consola putandu-se inregistra pentru a fi notificati in momentul in care produsul va fi listat pentru precomanda, deci lansarea consolei se cam apropie.

Playstation 5 a fost in centrul multor zvonuri care sugerau ca lansarea trebuia sa aiba loc in februarie, ceea ce in mod clar nu se intampla, dar e posibil ca in martie sa se intample, chiar daca Sony nu va participa la PAX East si GDC, cei de la Gamestop pregatindu-se pentru asta.

Playstation 5 a avut o pagina dedicata disponibila timp de doar cateva ore pe website-ul magazinului, ea fiind stearsa foarte rapid dupa ce intregul internet a inceput sa afle de existenta sa, cei de la Sony cerandu-le probabil sa o elimine rapid, mai ales ca unele specificatii erau listate acolo.

Playstation 5 gamestop

Playstation 5 va fi pusa in vanzare undeva prin toamna, insa evenimentul de lansare va avea loc pe final de iarna, sau primavara, totul in functie de modul in care evolueaza Coronavirus, care a cam dat peste cap planurile Sony, si a altor mari companii.