Asa Arata un iPhone 11 dupa doua Luni petrecute sub apa

arata iphone 11 doua luni sub apa

iPhone 11 este un telefon rezistent la apa si praf, cu certificare IP68, iar acest lucru i-a adus unei familii din SUA un telefon, aparent, complet functional dupa ce acesta a petrecut nu mai putin de doua luni de zile sub apa.

O familie din Montana, SUA, a petrecut o saptamana la Disney World in Florida, si din pacate intr-o seara spre finalul calatoriei telefonul unuia dintre membri a cazut in apa langa un ponton la care asteptau sa vina un feribot.

Vorbim despre o laguna care a fost creata in fata acelui Disney World pentru a completa imaginea “de poveste” pe care locatia o are, telefonul iPhone 11 ajungand foarte rapid la fundul aceleui zone pline cu apa, neputand fi recuperat atunci.

Partea buna este ca Disney World are o echipa de scafandri care ocazional recupereaza obiectele cazute in laguna respectiva, astfel ca femeia careia i-a cazut telefonul iPhone 11 in apa si-a lasat datele de contact, iar aproape 2 luni mai tarziu si-a recuperat telefonul.

iPhone 11 doua luni sub apa
Telefonul iPhone 11 recuperat la 2 luni dupa ce a cazut in apa.

Telefonul iPhone 11 este complet functional, conform femeii, desi a petrecut doua luni sub apa, ea putand sa recupereze toate datele din el, pentru ca intre timp si-a cumparat alt telefon, iar asa avem o noua poveste de succes cu rezistenta la apa a iPhone.