Samsung GALAXY S20: Comparatia care face iPhone 11 de RUSINE

Samsung GALAXY S20 apare intr-o noua comparatie astazi care face seria iPhone 11 de rusine, iata cat de mare si proasta e diferenta dintre telefoane.

Samsung GALAXY S20 iphone 11

Samsung GALAXY S20 este cea mai noua serie de telefoane mobile lansate de catre compania Samsung, iar dupa cum prea bine stiti deja, vorbim despre telefoane mobile de top care au specificatii foarte bune. Mai ult decat atat, seria de telefoane Samsung GALAXY S20 are si un design pe masura, astfel ca toti cei care sunt interesati sa cumpere un asemenea dispozitiv beneficiaza de o experienta buna atat vizuala, cat si de folosire, ceea ce la iPhone 11 nu se prea intampla.

Samsung GALAXY S20 este comparat in imaginea de mai jos cu un iPhone 11/Pro/Pro Max, oricare dintre modele avand fix acelasi design cu decupaj mare si urat in ecran, plus margini groase pentru panoul frontal. Dupa cum se vede foarte usor Samsung GALAXY S20 are un design nou, modern, placut, in timp ce seria iPhone 11 ramane cu un design demn de anul 2017, unul la care compania Apple nu va renunta nici in 2020, din pacate, dupa cum stiti deja.

Samsung GALAXY S20: Comparatia care face iPhone 11 de RUSINE

Samsung GALAXY S20 iPhone 11

Samsung GALAXY S20 este o serie de telefoane demna de deceniul in care am intrat, insa cei de la Apple raman in 2017 cu design-ul pe care-l are seria iPhone 11, dar si cu cel pe care-l va avea iPhone 11S, sau iPhone 12. Toate zvonurile de pana acum sugereaza faptul ca urmatoarea serie de modele de telefoane de la Apple nu va veni fara decupaj, sau cu margini subtiri pentru ecran, deci sansele ca ele sa arate ca Samsung GALAXY S20 sunt extrem de mici.

Samsung GALAXY S20 ne arata totusi spre ce ar trebui sa se indrepte Apple, mai ales ca ea cumpara de la Samsung ecranele pentru telefoanele iPhone, deci n-ar trebui sa aiba probleme prea mari cu schimbarea lor. Desigur ca Apple ar trebui sa renunte la Face ID pentru a ajunge Samsung GALAXY S20 din urma pe partea de design, iar acum asta are sanse mici de a se intampla prea curand, imagini ca aceasta vom mai vedea in viitor.

Samsung GALAXY S20 nu are performante mai bune decat cele al iPhone 11 Pro, nici cu autonomia nu e clar ce se intampla, dar pe partea de design arata mult mai bine decat telefoanele Apple.