Coronavirus: Facebook, Google, Twitter iau masuri de urgenta din cauza infectarilor

Coronavirus Facebook Google Twitter masuri urgenta

Coronavirus forteaza Facebook, Google, Twitter sa ia masuri de urgenta din cauza numarului tot mai mare de infectari cu virusul din China, atat in Europa, cat si in SUA, totul in ideea de a evita cat mai mult infectarea propriilor angajati.

Coronavirus a fortat Facebook sa anuleze cateva conferinte din SUA, si sa isi retraga prezenta de la altele, insa compania restrictioneaza deasemenea accesul vizitatorilor in cadrul birourilor sale din intreaga lume, exceptie facand intalnirile de afaceri.

Coronavirus a obligat Google sa isi suspende timp de o zi activitatea la birourile din Irlanda, angajatilor fiindu-le recomandat sa munceasca de acasa, dupa ce unul dintre ei a inceput sa aiba simptome care au provocat ingrijorari, dar deocamdata infectarea nu a fost angajata.

Coronavirus a impus o masura mai stricta pentru Twitter, compania anuntandu-si angajatii din intreaga lume ca pot sa lucreze de acasa, compania restrictionand de ceva vreme calatoriile acestora, dar si vizitele in sediile sale, exceptandu-le pe cele in interes de afaceri.

Coronavirus forteaza aceste companii sa actioneze in acest mod deoarece ele au sute de mii de angajati in intreaga lume, si trebuie sa se ingrijeasca de sanatatea lor, iar angajatilor sigur nu le pare rau daca vor lucra de acasa o perioada.