Volkswagen ID.4: Ar putea fi urmatoarea ta masina electrica

Volkswagen ID.4 ar putea fi urmatoarea ta masina electrica, producatorul german prezentand in sfarsit masina cu care ataca puata crossover-urilor.

Volkswagen ID.4 a fost anuntat in mod oficial astazi de catre producatorul german ca un crossover electric cu care spera sa concureze serios pe piata acestui tip de automobile. Puteti vedea din imaginile publicate de catre cei de la Volkswagen ca noul ID.4 este o masina cel putin la fel de interesanta precum Volkswagen ID.3, dar desigur ca si pretul de vanzare pentru ea va fi mai mare decat cel pe care producatorul il cere pentru modelul anterior.

Volkswagen ID.4 este primul crossover electric pe care grupul il lanseaza, iar din imaginile pe care le vedem acum, are un design faorte interesant, si ar putea fi pe placul multora. Volkswagen ID.4 este gandita pentru a fi cat se poate de aerodinamica, iar asta pentru a-i creste autonomia de rulare, care ar trebui sa ajunga la aproximativ 500 km, daca este sa le dam crezare celor de la Volkswagen, iar asta e o veste foarte buna pentru potentialii clienti ai sai.

Volkswagen ID.4: Ar putea fi urmatoarea ta masina electrica

Volkswagen ID.4 crossover

Volkswagen ID.4 va fi lansata initial intr-o versiune doar cu tractiune pe spate, in timp ce o versiune cu tractiune integrala va fi disponibila la o data ulterioara, care inca nu a fost furnizata. Versiunea de top a Volkswagen ID.4 urmeaza sa aiba o baterie de 77 kWh, motorul urmand a avea 205 cai putere si cuplu de 229 Nm, bateria fiind pozitionata in centrul caroseriei pentru ca masina sa aiba un centru de greutate cat mai optim pentru prelungirea autonomiei.

Volkswagen ID.4 va avea deasemenea si suficient de mult spatiu in interior multumita platformei electrice care elimina foarte multe dintre componentele necesare pentru masinile pe benzina, sau motorona. Pentru bord, Volkswagen ID.4 va avea un sistem complet digital care va putea fi controlat atat prin atingeri, cat si cu vocea, deci vorbim despre o masina foarte bine digitalizata pentru cei care isi doresc o masina electrica foarte bine echipata.

Volkswagen ID.4 nu are deocamdata nici pretul si nici o posibila data de lansare anuntate, asa ca toti cei interesati de ea vor avea foarte mult de asteptat pana cand aceasta isi va face aparitia.