Facebook Messenger: Versiune Noua, mult mai Rapida, Anuntata

Facebook Messenger rapida

Facebook Messenger a avut anuntata o actualizare foarte importanta de catre cei de la Facebook in cursul serii trecute, ei oferind pentru utilizatori o aplicatie care este mai rapida, are dimensiune mai mica, dar este si mai simpla, insa nu toti se bucura de e acum.

Facebook Messenger va fi disponibila in urmataorele saptamani intr-o versiune care este de pana la 2 ori mai rapida la deschidere, iar asta pentru ca are si cu 84% mai putin cod, dupa ce a fost eliminata sectiunea Discovery, care includea informatii complet inutile.

Facebook Messenger urmeaza deasemenea sa ocupe doar 25% din spatiul pe care il ocupa acum aplicatia in telefoane, aceasta fiind deasemenea o realizare foarte impresionanta cu care se poate bucura compania multumita schimbarii uriase facute.

Facebook Messenger a simplificat design-ul prin eliminarea sectiunii Discover, dar si a povestilor promovate, astfel ca acum accentul este pus iar pe conversatiile pe care le poarta utilizatorii cu oamenii din lumea intreaga, asa cum trebuia sa fie tot timpul.

Facebook Messenger va elimina deasemenea si jocurile instant care erau oferite pana acum, iar toate aceste schimbari urmeaza sa fie disponibile undeva in cursul urmatoarelor saptamani, deci asteptam actualizari pentru aplicatii.