Fortnite: Decizia Dezamagitoare dupa Problemele Sezonului 2

Fortnite turnee

Fortnite are o serie de probleme descoperite de catre o gama variata de jucatori din intreaga lume, si confirmate de catre cei de la Epic Games pentru toata lumea, iar din pacate ele au dus la luarea unei decizii dezamagitoare pentru multe persoane.

Fortnite are probleme foarte mari cu performantele dupa ce sezonul 2 a fost lansat pentru oamenii din intreaga lume, iar cei de la Epic Games le-au confirmat, si au anuntat ca le vor rezolva cat se poate de repede, dar deocamdata doar pe Playstation 5.

Fortnite are aceste probleme pe toate platformele pe care este disponibil, si din cate se pare, orice fel de turnee care au premii in bani sunt amanate de catre cei de la Epic Games pana cand problemele de performante vor fi rezolvate in totalitate.

Fortnite ar putea avea aceste probleme rezolvate in urmatoarele zile, sau saptamani, nimeni nu stie, si asta pentru ca vorbm despre un numar mare de deficiente care au fost descoperite pana acum pentru joc, iar rezolvarea lor pe toate platformele nu e simpla.

Fortnite va avea mai mult ca sigur toate lucrurile readuse la normal de catre Epic Games, dar cei care se asteptau sa faca bani in urmatoarea perioada cu acest joc vor trebui sa se gandeasca la alte metode prin care sa monetizeze timpul petrecut in el.