GTA 6: Fanii Tinuti in Suspans inainte SURPRIZEI Rockstar

GTA 6 suspans

GTA 6 are foarte multi fani tinuti in suspans de catre compania Rockstar Games in aceasta perioada, amercanii publicand tot felul de posibile teasere pentru joc, insa nimic 100% real care sa confirme faptul ca lansarea va avea intr-adevar loc in curand.

GTA 6 a generat extrem de multe discutii in ultima perioada dupa ce doua imagini au fost publicate de catre Rockstar Games, ele fiind analizate pe toate partile de catre toata lumea, rezultatul final fiind ca e posibil sa fie cate ceva ascuns pe acolo.

GTA 6 a fost in centrul unor zvonuri care spuneau ca un trailer va fi lansat foarte curand, iar asta deoarece pe contul YouTube al companiei erau ascunse doua clipuri video, unul dintre ele fiind publicat intre timp, al doilea parand sa ramana ascuns in continuare.

GTA 6 este in centrul foarte multor zvonuri pentru ca e foarte asteptat, iar multe dintre ele apar si pentru ca Rockstar Games refuza sa ofere vreo informatie oficial deocamdata cu privire la noul titlu, care este oricum in proces de dezvoltare de prin 2013.

GTA 6 inca nu are lansarea grabita de catre Rockstar Games pentru ca ei mai fac multi bani de pe urma GTA Online, vanzarile GTA 5 depasind 120 de milioane de unitati, deci n-au motive sa strice acum ceva ce merge extrem de bine pentru ei.

GTA 6 va fi totusi prezentat cel mai probabil in 2020, avand in vedere ca GTA 5 are deja 6 ani vechime, deci e nevoie de ceva nou pentru ca lumea se va plictisi de el si va dori sa mai joace ceva adaptat la anul in care traim acum.