Co-Fondatorul Apple care a Sustinut fals ca e Pacientul Zero pentru Coronavirus in SUA

Steve Wozniak apple coronavirus

Steve Wozniak, celebrul co-fondator Apple care a fost si in Romania cu doar cativa ani in urma, a speriat multa lume in SUA dupa ce a afirmat ca el ar fi fost pacientul zero pentru infectarile cu Coronavirus din SUA, ceea ce pare sa se fi dovedit a fi neadevarat.

Steve Wozniak a afirmat intr-o postare pe Twitter ca se afla la un centru medical in care si-a dus sotia pentru a fi consultata de medici din cauza unei tuse persistente pe care ea o avea inca din data de 4 ianuarie, deci de aproape 2 luni de zile.

Desi e clar ca nu avea Coronavirus, sotia lui Steve Wozniak are totusi o infectie sinusala, doctorii confirmand acest lucru si prescriindu-i tratament, insa co-fondatorul Apple a reusit totusi sa sperie foarte multa lume cu afirmatia ca ar fi adus virusul in SUA.

Steve Wozniak si sotia sa s-au intors pe 4 ianuarie din China, acolo unde au aparut primele cazuri de Coronavirus, dar din 4 ianuarie si pana acum au trecut 2 luni, deci daca erau pacientii zero, virusul si-ar fi produs efectele din ianuarie, nu de acum.

Steve Wozniak ar fi fost cel mai cunoscut lume din industia IT care ar fi fost infectat de Coronavirus, daca informatia ar fi fost adevarata, dar iata ca in final sotia sa are doar o infectie care va fi tratata mai usor decat Coronavirus, teoretic.