Netflix: Vestea BUNA pentru Abonati, Primesc asta din Martie

Netflix are o veste foarte buna pentru abonatii sai din lumea intreaga, iata de ce surpriza uriasa au acestia parte in martie de la platforma de streaming.

Netflix lansari

Netflix isi rasfata clientii in continuare si in luna martie, compania care detine platforma de streaming video la cerere avand pentru abonatii sai o serie de noi surprize pregatite pentru urmataorele saptamani. Mai exact, cei de la Netflix pregatesc lansarea de 55 de noi filme si seriale in platforma doar in luna martie, majoritatea dintre ele fiind originale, iar acestea vor fi disponibile in mod automat in toata lumea pentru cei care platesc un abonament.

Netflix are in martie una dintre cele mai “aglomerate” luni, cu un numar foarte mare de lansari pregatite pentru abonatii care-i folosesc platforma, iar desigur ca aceasta este o veste foarte buna. V-am spus deja inca de acum cateva luni faptul ca Netflix intentioneaza sa lanseze peste 400 de filme si seriale noi in cadrul platformei sale in 2020, investitii de peste 20 de miliarde de dolari fiind pregatite pentru a aduce acest obiectiv indraznet la buna indeplinire.

Netflix: Vestea BUNA pentru Abonati, Primesc asta din Martie

Netflix are printre filmele si serialele originale din luna martie cateva surprize foarte interesante, dar si cateva creatii licentiate, care s-au dovedit a fi foarte populare in trecut. Printre noutatile care vor fi disponibile in platforma Netflix in martie se numara al treilea sezon din Castlevania, filmul Spenser Confidential, noi sezoane din Kingdom, filmul The Boss Baby: Back in Business, insa acestea sunt doar o parte dintre surprizele pregatite de Netflix.

Netflix a pregatit deasemenea noi sezoane din serialele originale, Paradise PD, Elite, sau Ozark, lista complet furnizata de catre platforma de streaming avand foarte multe noutati foarte interesante. Netflix pregateste foarte multe surprize in mod constant pentru utilizatorii din intreaga lume pentru ca vrea sa isi tina abonatii foarte multumiti de banii pe care-i platesc pentru abonamentele pe care le au, acestea avand preturi destul de consistente acum.

Netflix va continua lansarile de noi filme si seriale in urmatoarele luni, si are pregatite foarte multe surprize extrem de interesante pentru toti clientii, deci ne asteapta cateva luni “pline”.