WhatsApp: Noul Dark Mode este LANSAT OFICIAL pe Telefoane

WhatsApp a lansat in mod oficial noul dark mode pentru telefoanele iPhone, iata cum poti activa imediat tema intunecata pe dispozitivul tau chiar de azi.

WhatsApp are noul dark mode lansat in mod oficial pentru telefoane in aceasta seara, compania americana oferind in sfarsit noua tema intunecata pentru unii dintre utilizatorii din intreaga lume. WhatsApp a lansat noul dark mode pentru telefoanele cu sistem de operare iOS 13, cei care au iPhone putand instala chiar acum actualizarea din App Store pentru a se bucura de noua tema intunecata pe care o asteptau de foarte multa vreme in dispozitive.

WhatsApp lanseaza noul dark mode intai pe iPhone, in mod destul de surprinzator, insa el urmeaza sa fie disponibil inclusiv pentru telefoanele Android la un moment dat in viitor. WhatsApp are noul dark mode implementat pentru telefoanele iPhone in care este instalat iOS 13, iar asta pentru ca el foloseste API-urile speciale pe care cei de la Apple le-au integrat pentru sistemul de operare inca din toamna anului trecut pentru utilizatori.

WhatsApp: Noul Dark Mode este LANSAT OFICIAL pe Telefoane

WhatsApp a avut grabita dezvoltarea noului dark mode pentru ca Apple a decis sa implementeze in mod oficial API-uri in iOS 13 pentru a le oferi tuturor oamenilor un dark mode in toate aplicatiile. Initial doar cele native au avut dark mode, insa dezvoltatorii de aplicatii terte au putut folosi API-urile pe care Apple le-a inclus in iOS 13 pentru a aduce dark mode si in aplicatiile lor, iar acum WhatsApp are deasemenea implementata aceasta modificare importanta.

WhatsApp permite activarea noului dark mode din meniul de setari al telefoanelor iPhone care au iOS 13, iar modificarea devine vizibila in toata interfata aplicatiei, inclusiv in cea pentru discutii. WhatsApp nu ofera acest dark mode pe versiunile anterioare ale sistemului de operare iOS, deci va trebuie iOS 13 pentru a va bucura de el, insa v-am mai spus acest lucru in cateva randuri, astfel ca n-ar trebui sa fie o surpriza aceasta restrictie impusa.

WhatsApp ofera acest dark mode printr-o actualizare pentru aplicatia care este distribuita prin intermediul App Store pentru telefoanele iPhone, deci trebuie mai intai sa instalati actualizarea pentru a avea noua tema intunecata.