RCS & RDS: Clientii au parte de o SURPRIZA, ce se da GRATUIT

RCS & RDS are o surpriza foarte mare pentru clientii sai din Romania, iar asta deoarece le ofera gratuit chiar acum acest lucru, iata ce pot obtine si cum.

RCS & RDS digionline

RCS & RDS continua sa vina cu surprize neasteptat de bune pentru clientii sa din Romania, iar asta in conditiile in care asteptarile multora sunt foarte mari de la grupul de telecomunicatii din tara noastra. Astaiz vorbim despre o noua surpriza anuntata de catre cei de la RCS & RDS pentru toti clientii din Romania, iar asta pentru ca vrea sa le ofere sansa de a primi ceva gratuit chiar acum, asta desigur daca si ei vor sa profite de promotia care este disponibila.

RCS & RDS ii anunta pe toti clientii din Romania care au activat si un cont in platforma Digi Online ca au posibilitatea de a castiga unul dintre telefoanele care sunt oferite in cadrul unui concurs. RCS & RDS ofera in mod gratuit acces la platforma Digi Online pentru oricare dintre clientii sai, iar cei care raspund si la o intrebare din platforma au sansa de a primi gratuit un telefon, daca sunt alesi castigatori in concursul derulat de catre grupul de telecomunicatii.

RCS & RDS: Clientii au parte de o SURPRIZA, ce se da GRATUIT

RCS & RDS le permite tuturor clientilor sa aiba acces la platforma Digi Online, e fiind nevoiti sa-si faca un cont pentru platforma din contul pe care-l au deja inregistrat in cadrul website-ului grupului Digi. De acolo se obtin datele de acces pentru Digi Online, iar in platforma ar trebui sa fie disponibil si un formular care le permite clientilor RCS & RDS sa se inscrie in concurs, acesta putand fi gasit si pe prima pagina a website-ului companiei chiar in acest moment.

RCS & RDS are in mod regulat concursuri pentru clientii sai din Romania, iar in cazul acestuia in care ofera gratuit telefoane pentru cei alesi la concurs, vorbim despre o perioada de desfasurare pana la 31 martie. Asta inseamna ca daca nu te-ai inscris pana acum in concursul pe care-l desfasoara cei de la RCS & RDS, atunci ar fi bine sa o faci, iar asta pentru ca un telefon gratuit de la operator nu strica, desi nu vorbim tocmai despre modele de top de la ei.

RCS & RDS desfasoara aceasta campanie de ceva vreme, dar chiar si asa, te poti inscrie in doar cateva secunde pentru a putea castiga, mai ales daca ai deja cont in Digi Online, iar daca nu ai, il poti face foarte repede.