BMW i4: VIDEO cu Prezentarea ULUITORULUI nou Model Electric

BMW i4 are o prezentare video de la Munich oferita de catre producatorul care dezvaluie noua sa masina 100% electica, ce are multe schimbari la baza.

BMW i4 a fost prezentat in acelasi timp cu prima DACIA Electrica, insa spre deosebire de Renault, germanii s-au gandit sa faca totul live pentru ca lumea sa poata vedea ceea ce aduce nou masina lor acum. Mai sus aveti un video live de la evenimentul de prezentare al BMW i4, care a inceput la ora 09:15, in fix acelasi moment in care DACIA si-a inceput prezentarea de la Paris, germanii organizand-o pe a lor in Munich, acolo unde-si au si sediul.

BMW i4 este prezentat in forma de concept in momentul de fata, iar asta pentru ca versiunea finala nu va fi pusa in vanzare chiar acum, ci undeva de prin anul viitor, dar design-ul pare destul de final. BMW i4 va avea la baza o noua platforma eDrive a celor de la BMW, iar asta va aduce pentru toti clientii noi motive de a cumpara masina, mai ales ca aceasta urmeaza sa ofere o autonomie similara cu cele ale masinilor Tesla Model S, desigur in versiunea de top.

BMW i4: VIDEO cu Prezentarea ULUITORULUI nou Model Electric

BMW i4 este o masina cu mult diferita fata de modelul i3, fiind practic un sedan care are motor electric, deci indeplineste mai multe dintre cerintele clientilor care vor o masina electrica. BMW i4 urmeaza sa aiba un motor de 523 de cai putere in versiunea de top, dar si o autonomie de rulare de pana la 600 km, deci vorbim despre performante extrem de bune pe ambele parti, dar desigur ca specificatiile si realitatea sunt doua lucruri, de multe ori, foarte diferite.

BMW i4 urmeaza deasemenea sa aiba si un sistem de incarcare rapida la 150 kW, iar asta inseamna ca de la 0 la 80% se va incarca in doar 35 de minute, la statiile compatibile, fiecare 6 minute de incarcare aducand 100 km de autonomie. BMW i4 va fi practic o masina electrica demna de luat in seama de catre cei care se uitau cu atentie si la Tesla, iar daca producatorul german va reusi sa o ofere la preturi mai mici, atunci ea va fi cu atat mai interesanta.

BMW i4 va fi vedeta prezentarii de astazi, insa cei de la BMW au deasemenea alte modele de masini din seria 3 pe care vor sa le prezinte, inclusiv un nou model M pentru clienti.