Samsung GALAXY S20 Ultra e INFERIOR in fata iPhone 11 Pro la Asta

Samsung GALAXY S20 Ultra este un telefon foarte bun, foarte scump, dar totusi foarte bun, si v-am spus ca dintre toate telefoanele din seria S20, si cele Android din primavara anului 2020, e singurul care merita cumparat. Ei bine, astazi avem si un test care ne arata cum se descurca Samsung GALAXY S20 Ultra pe partea de baterie in fata iPhone 11 Pro, Huawei Mate 30 Pro, Google Pixel 4 XL si Samsung GALAXY Note 10 Plus, castigatorul fiind o surpriza.

Samsung GALAXY S20 Ultra nu a iesit castigator, ba din contra, nu a reusit sa bata nici Note 10 Plus, ci a fost al doilea telefon care s-a inchis, dupa Google Pixel 4 XL, care a avut autonomia cea mai slaba. Huawei Mate 30 Pro a iesit castigator, dar cum telefonul chinezilor nu poate fi recomandat, iPhone 11 Pro e al doilea pe partea de autonomie, si singurul care poate fi luat in considerare de cei care vor autonomie buna, Samsung GALAXY S20 Ultra fiindu-i inferior.

Samsung GALAXY S20 Ultra e INFERIOR in fata iPhone 11 Pro la Asta

Samsung GALAXY S20 Ultra a fost testat in modul cu rata de refresh de 120 hz, deci nu cel standard de 60 Hz, iar dupa cum prea bine stiti deja, acesta consuma mai multa baterie decat in mod normal. Un test anterior ne-a aratat ca Samsung GALAXY S20 Ultra cu acest mod activ poate ajunge sa piarda 2 ore din autonomia sa, astfel ca daca ar fi fost dezactivat, atunci s-ar fi luptat cu iPhone 11 Pro si Huawei Mate 30 Pro, si poate ca le-ar fi intrecut.

Samsung GALAXY S20 Ultra, la fel ca oricare alte telefoane care au rata de refresh de 120 Hz, impune un compromis intre experienta buna de utilizare si autonomia prelungita. Din pacate la acest nivel este acum aceasta tehnologie, pe toate telefoanele, si nu e ceva ce se vede doar la Samsung GALAXY S20 Ultra, deci oamenii sunt cei care trebuie sa aleaga daca vor o experienta mai buna, sau o autonomie mai buna pentru baterie in fiecare zi.

Samsung GALAXY S20 Ultra ramane in continuare best buy in lumea Android, singura optiune pentru tot ce este mai bun, chiar daca Huawei P40 Pro va fi lansat luna aceasta, nu merita luata in considerare fara aplicatiile si serviciile Google.