Apple a INCHIS Magazine din Italia din cauza Coronavirus

Apple inchis magazine italia Coronavirus

Apple a inchis unele magazine din Italia, si va inchide altele in weekend, din cauza Coronavirus, frica privind raspandirea tot mai puternica a virusului aducand aceste masuri extrem de importante menite sa protejeze populatia.

In weekend-ul trecut Apple a avut inchise magazinele il Leone, Fiordaliso si Carosello, iar in weekend il va inchide pe cel Oriocenter, in cazul ultimului fiind vorba despre un ordin de ministru prin care americanilor le este impusa masura.

Nu se stie daca inchiderea magazinelor Apple din weekend-ul trecut a fost deasemenea impusa de catre guvern, sau daca Apple a decis singura sa faca acest lucru, insa toate magazinele sunt in mall-uri din regiunile afectate, si cele apropiate.

Guvernul italian a anuntat ca in weekend ar trebui inchise magazinele din regiunile Bergamo, Cremona, Lodi, si Piacenza pentru a impiedica raspandirea Coronavirus, peste 2500 de persoane fiind deja infectate, iar aproape 80 au decedat.

Coronavirus pare sa fi scapat de sub control in Italia, autoritatile parand mai interesate sa cheme lumea sa viziteze locatiile turistice decat sa ia masuri precum cele din Romania, care i-au cam suparat, pentru ca prezinta realitatea, toate infectarile din tara noastra avand ca origine Italia.