ING Bank: Schimbari IMPORTANTE pentru Carduri de la 1 Mai

ING Bank are vesti importante pentru clientii din Romania, acestia fiind anuntati in legatura cu o serie de schimbari mari pentru cardurile pe care le au.

ING Bank beneficii

ING Bank, una dintre cele mai mari si mai importante banci din Romania, a inceput saptamana aceasta sa-si notifice clientii cu carduri in legatura cu unele schimbari care au loc incepand cu data de 1 martie. Vorbim despre notificari trimise prin email catre unii dintre cei care sunt clienti ai ING Bank, iar schimbarile sunt diferite in functie de tipul de card, felul in care fac tranzactiile cu ajutorul lor, si felul in care interactioneaza cu HomeBank.

ING Bank face aceasta schimbare pentru cei care isi primesc salariul in contul la care au un card atasat, sau daca au optiunea ING Gold, deci nu toata lumea va beneficia de modificari, conform bancii. ING Bank le va oferi clientilor din Romania un curs valutar personalizat incepand cu data de 1 mai, iar acesta va fi disponibil non-stop, deci ar trebui sa fie rate de schimb mai bune decat cele de 4.7388 pentru cumparare si 4.8734 de vanzare, ale bancii.

ING Bank: Schimbari IMPORTANTE pentru Carduri de la 1 Mai

ING Bank renunta deasemenea la comisioane pentru administrarea pentru incasarile de bani, transferuri, plati in euro/LEI oriunde in lume, sau pentru operatiuni in LEI, sau in euro. Mai mult decat atat, ING Bank va trimite alerte Push acum pe telefoane indiferent de valoarea tranzactiei care este facuta, ceva foarte bun, pentru ca in momentul de fata suma minima e 50 de LEI, deci orice e sub valoarea aceasta nu este inregistrat, dar lucrurile se schimba in bine.

“Pentru că faci schimb valutar mai des decât crezi, ne-am gândit să-ți oferim unul care să țină cu tine. Și cu vacanțele tale din Franța, și cu hainele cumpărate online, la orice oră și în orice zi. Cursul personalizat este oferit în limita a 10.000 lei/ lună calendaristică sau echivalentul în altă valută, atât la plata cu cardul cât și în Home’Bank. Alte 0 comisioane pentru operațiunile ce țin de contul tău. De la administrarea contului și a cardului de salariu până la încasări, transferuri sau plăți în lei sau euro, oriunde în lume. Da, ai citit bine, 0 comisioane pentru operațiuni în lei, 0 comisioane pentru operațiuni în euro.”

ING Bank introduce deasemenea si autentificarea prin 3DSecure pentru operatiunile “Porteaza-ti banii”, exceptand portarile recurente, deci avem parte de mai multa siguranta pentru transferuri si aici. ING Bank spune ca renunta si la comisioanele pentru retragerile de bani de la bancomate, nu doar ale sale, ci de la toate cele din Romania, indiferent de la ce banca sunt, dar daca imi aduc eu bine aminte, in curand se va cam implini un an de zile de cand acest lucru e valabil deja in Romania la toate bancile.

ING Bank ar trebui sa-ti fi trimis deja un email cu toate aceste noutati, iar daca inca nu a facut-o, atunci e posibil ca al tau card sa nu beneficieze de aceste schimbari pe care banca le-a pregatit.