Google Chrome: Noua Functie ce iti va face Viata mai USOARA

Google Chrome va avea o noua functie care iti va face viata mai usoara, iata ce s-a gandit Google ca ar fi util pentru toata lumea in viitorul apropiat.

Google Chrome media

Google Chrome are o noua functie in pregatire pentru lansare in momentul de fata, iar ea are menirea d a ne face viata mult mai usoara in timp ce folosim in fiecare zi browserul pentru navigare pe internet. Vorbim despre o functie noua pe care Google Chrome o are implementata pentru cei care urmaresc clipuri video in propriile calculatoare, ea urmand a permite accesarea modului picture-in-picture mult mai usor decat pana in momentul de fata in PC-uri.

Google Chrome, in cazul in care nu ati observat dea asta, are in partea dreapta sus a sa un buton special pentru controlarea oricarui fel de continut multimedia pe care il avem deschis. Acest buton este vizibil langa extensiile pe care le avem instalate in browser, iar prin el va fi implementata noua functie pentru a deschide rapid un clip video din Google Chrome in formatul picture in picture, adica acela care permite vizualizarea clipurilor intr-o fereastra “plutitoare”.

Google Chrome: Noua Functie ce iti va face Viata mai USOARA

Google Chrome necesita acum activarea acestui sistem printr-un click dreapta facut pe clipurile video, dar lucrurile se simplifica extrem de mult incepand cu una dintre versiunile viitoare, schimbarea fiind deja testata. In viitor, Google Chrome urmeaza sa ne permita sa activam acest modul mult mai rapid, direct din butonul din sectiunea de extensii, astfel ca din doua click-uri putem vedea clipurile vdeo in ferestre “plutitoare” peste oricare alte pagini ce sunt deschise.

Google Chrome aduce aceasta schimbare pentru ca e nevoie de imbunatatiri pentru modul in care functioneaza acest sistem, iar cei de la Google asculta in general de cererile pe care le fac oamenii. Asta inseamna ca peste nu foarte mult timp ne vom putea bucura de aceasta imbunatatire mare pentru Google Chrome, si daca va uitati la multe clipuri video, veti putea face asta mult mai simplu fara sa cautati prea mult optiunea care va ofera posibilitatea de a nu sta “legati” de o pagina.

Google Chrome are aceasta noua functie implementata intr-o versiune Canary disponibila acum, deci ea nu a ajuns nici macar in stadiul beta, astfel ca va trebui sa mai asteptam pana cand va fi oferita.