iPhone SE 2 se apropie de LANSARE in Ciuda Coronavirus

iPhone SE 2 productie coronavirus

iPhone SE 2, sau iPhone 9, depinde cum vreti sa ii spuneti, se apropie de lansare, iar asta in ciuda faptului ca in China Coronavirus tine productia la jumatate din capacitate la fabricile celor de la Foxconn, dar exista sperante pentru imbunatatirea situatiei.

iPhone SE 2 a intrat in stadiul final de verificare inaintea inceperii productiei in masa, conform celor de la Digitimes, iar verificarile finale sunt facute la fabrica din Zhengzhou a celor de la Foxconn, acolo unde probabil va si incepe productia pentru noua serie.

iPhone SE 2 ar putea fi una dintre denumirile telefonului, iar asta pentru ca urmeaza sa aiba un design identic cu cel al iPhone 8, dar noul chip A13, si o posibila camera mai buna, in rest totul fiind exact precum stiti de la vechile modele.

iPhone SE 2 ar urma sa aiba totusi si un foarte mare avantaj, iar asta pentru ca va fi vandut la pretul de doar 399 de dolari, sau 399 d euro, deci o valoare suficient de buna pentru a atrage atentia multor fani ai companiei Apple.

“Apple va introduce în curând o nouă serie de iPhone LCD, denumită tentativ SE2, care a intrat recent în faza finală de verificare la o fabrică de asamblare din Zhengzhou, China, potrivit unor surse din industrie.”

iPhone SE 2 a avut anuntata in repetate randuri o posibila amanare a inceperii productiei din cauza Coronavirus, dar si stocuri mult mai mici decat in mod obisnuit, tot din aceasta cauza, dar se pare ca productia urmeaza totusi sa inceapa.