Politia Romana: ATENTIONAREA facuta Astazi, ce Trebuie sa Stii

Politia Romana motociclisti

Politia Romana a publicat astazi o atentionare importanta pentru cetatenii din tara, si ar fi bine sa stii, pentru ca e foarte posibil sa fii afectat de ceea ce se intampla, si nu doar tu, in subsidiar cei apropiati, pentru ca o amenda afecteaza mult bugetul unei familii.

Politia Romana a anuntat ca incepand de maine va readuce in trafic motocicletele, care cu agilitate mai mare decat Logan-urile, sau Golf-urile, vor depista mult mai usor orice fel de nereguli care sunt facute de catre soferii de pe drumurile din tara.

Politia Romana are o atentionara speciala pentru cei care stau cu telefoanele in mana la volan, iar asta pentru ca ei pot fi depistati mult mai usor de pe motocicleta, ale caror politisti au si camere montate pe casca, pentru a nu putea fi contestata amenda.

Politia Romana a aplicat foarte multe amenzi de pe motocicleta celor care a fost surprinsi in timp ce-si tineau telefoanele in mana la volan, amenda fiind una foarte mare, ea incepand de la suma de 864 de LEI in momentul de fata, iar politistii de pe motociclete vor fi foarte vigilenti.

Ne-am încălzit, iar de mâine ne vedem în trafic, pe două roți. 🏍🚨
Share sau tag în comentariu…să vadă această postare și prietenul care stă de obicei pe telefon, la volan.#PolițiaRomână

Publicată de Politia Romana pe Miercuri, 4 martie 2020

Politia Romana vaneaza nu doar soferii care tin telefoanele in mana la volan, ci si pe cei care incalca legislatia rutiera in diverse alte moduri in momentul in care circula pe drumurile din tara, iar primavara este abia la inceput, deci politistii pe motocicleta nu vor disparea curand din trafic.