Huawei: Decizia NEASTEPTATA care ar putea Conta foarte MULT

Huawei a luat o decizie neasteptata care ar putea conta foarte mult in viitorul companiei, iata ce vor sa faca chinezii in urmatorul an si cat de important e.

Huawei incredere

Huawei a luat o decizie extrem de importanta recent, iar ea ar putea conta extrem de mult in atentativele companiei de a scapa de toate problemele cu care se tot confrunta de o perioada buna de timp. Mai exact, cei de la Huawei au luat decizia de a deschide o fabrica pentru echipamente 5G in Franta, o masura fara precedent care a uimit foarte multa lume, ea fiind luata si fara ca guvernul de la Paris sa aiba vreo implicare in acest proiect ambitios.

Huawei vrea sa faca echipamente 5G in Europa intr-o tentativa de a-i mai linisti pe europenii care nu au incredere in ele, iar conform celor de la Reuters, fabrica va fi facuta chiar daca va avea echipamentele interzise. E oricum destul de improbabil ca Franta, sau orice alta tara europeana sa interzica in totalitate echipamentele 5G de la Huawei din moment ce de la Comisia Europeana a venit o recomandare doar de a le limita sever utilizarea.

Huawei: Decizia NEASTEPTATA care ar putea Conta foarte MULT

Huawei spera totusi ca situatia sa-i devina favorabila in viitorul nu foarte indepartat, si spera ca deschiderea acestei fabrici sa-i faca pe europeni mult mai maleabili in ceea ce priveste situatia sa, ea ramanand in continuare serioasa. Huawei va investi 200 de milioane de euro in aceasta fabrica pe care o va construi in Franta, suma in sine fiind colosala, dar totusi normala pentru o fabrica in care se vor produce echipamente 5G vandute in toata lumea.

“The world’s biggest telecom equipment maker said last week that it planned to build a manufacturing plant in France to ease worldwide concerns stoked by U.S. charges that Beijing could use Huawei’s equipment for spying.”

Huawei face aceasta miscare ca o incercare destul de disperata de a castiga increderea europenilor in timp ce SUA le tot cere sa ii interzica in totalitate echipamentele pentru retelele 5G care vor fi lansate. Fabrica nu va opri severa limitare a folosirii echipamentelor 5G ale celor de la Huawei in Europa, dar e posibil ca in baza unei monitorizari foarte atente a producerii lor, masurile sa nu mai fie la fel de restrictive peste cativa ani, sau poate pentru retelelele 6G.

Huawei va incepe productia acestei fabrici undeva in cursul acestui an, fara ca o data clara sa fi fost anuntata, si nu se stie nici cand ar urma sa fie deschisa pentru a scoate echipamente pe linia de productie.