Netflix: Surpriza care a UIMIT Lumea, ce va face in Premiera

Netflix surprinde intreaga lume cu o decizie de a face in premiera ceva ce pana acum putini au avut curajul de a realiza, iata ce se va intampla in curand.

Netflix a luat o decizie care a venit ca o foarte mare surpriza pentru foarte multa lume, compania care detine platforma de streaming anuntand ceva in premiera mondiala, si e vorba de un spectacol foarte important. Netflix a decis sa faca in Los Angeles o serie de spectacole de stand-up comedy pe final de aprilie si inceput de mai, aceasta fiind prima oara cand organizeaza un asemenea eveniment, reusind deasemenea sa adune si unii dintre cei mai mari comedianti din SUA.

Netflix s-a gandit ca n-ar strica daca ar avea un eveniment special in care sa celebreze comedia, chiar daca pana atunci e posibil ca SUA sa fie ceva mai serios afectata de Coronavirus. Intre 27 aprilie si 3 mai, Netflix va aduce in Los Angeles, la evenimentul nume mari din lumea comediei din SUA, cum ar fi Ali Wong, Amy Schumer, Bill Burr, Dave Chappelle, David Letterman, Jamie Foxx, Jane Fonda and Lily Tomlin, Kevin Hart, sau chiar Martin Lawrence.

Netflix: Surpriza care a UIMIT Lumea, ce va face in Premiera

Netflix, dupa cum puteti vedea, vrea sa faca un eveniment in care comedia sa fie in prim-plan si sa fie pusa in scena de oameni care de-a lungul anilor si-au facut cariere de succes din asta. Cei de la Netflix urmeaza sa organizeze nu mai putin de 100 de spectacole in 20 de locatii din Hollywood pentru cei care-si cumpara biletele puse deja in vanzare, dar vorbim despre una dintre cele mai importante initiative din lumea comediei din anul 2020.

“Netflix Is A Joke Fest aduce cele mai mari nume din comedia Netflix împreună în Los Angeles, 27 aprilie – 3 mai. Presale începe 3 martie, iar biletele publicului larg vor fi scoase la vânzare pe 6 martie. Festivalul va prezenta spectacole stand-up live, evenimente speciale , premiere și activări cu comedianți și artiști Netflix din întreaga lume.”

Netflix are foarte multe spectacole de standu-up in cadrul platforme sale, ele fiind foarte apreciate, si asta probabil a motivat luarea deciziei de a face un eveniment atat de important in Los Angeles. Netflix a anuntat din timp evenimentul, dar e foarte posibil ca intr-o luna sa se anunte anularea sa daca numarul de infectari de Coronavirus va creste in SUA, zona de vest fiind una dintre cele mai serios afectate, probabil si din cauza numarului mare de oameni care calatoreste prin China.

Netflix a creat ceva foarte interesant pentru toti oamenii care iubesc comedia, si ar fi interesant daca isi va duce la bun sfarsit planul, pentru ca mai apoi sa publice in platforma spectacolele sustinute in SUA.