iPhone 9: Probleme Mari in China din cauza Coronavirus

iPhone 9 coronavirus probleme

iPhone 9 are pana la urma probleme mari in China din cauza Coronavirus, iar asta in ciuda faptului ca ieri ni s-a spus ca telefonul a intrat in stadiul final al procesului de verificare, si fiind pregatit pentru a fi produs la scara industriala in luna martie.

iPhone 9 nu ar fi avut deja inceput procesul de productie in masa la Foxconn, iar asta pentru ca din cauza Coronavirus exista probleme cu unele dintre componentele pentru telefon, insa se pare ca lansarea din martie inca nu ar fi fost amanata de catre Apple.

iPhone 9 are unele comenzi pentru componente amanate din primul pentru al doilea trimestru al anului 2020, si asta pentru ca in China productia pentru cateva dintre ele nu a descurs asa cum si-a dorit compania Apple, totul din cauza Coronavirus.

iPhone 9 trebuia sa aiba placi logice facute de catre unii parteneri taiwanezi ai celor de la Apple, conform Digitimes, insa productia pentru ele a fost mutata din T1 2020 in T2 2020, adica in aprilie, cel mai devreme, semn ca in China problemele sunt atat de mari precum se estima.

“Producătorii de PCB-uri flexibile bazate pe Taiwan, în lanțul de aprovizionare a dispozitivelor Apple, își vor vedea transferurile pentru iPhone SE2 de nivel de intrare diferit de la primul trimestru la cel de-al doilea. Întrucât focarul de coronavirus a cerut Apple să amâne extragerea livrărilor de PCB pentru iPhone SE2, inițial setat pentru lansare în primul trimestru, liderul producătorului de PCB Zhen Ding Technology – cred că este un furnizor pentru noul iPhone – s-a așteptat mai bine. -vizualizarea obișnuită a veniturilor pentru tradiționalul sezon în afara celui de-al doilea trimestru.”

iPhone 9 ar trebui sa fie totusi lansat undeva pe final de luna de catre compania Apple, dar nimeni nu stie cat de mari vor fi problemele cu stocurile, chiar daca analistii au estimat, in repetate randuri, ca putine unitati vor fi disponibile pentru achizitie.