Politia Romana: mesajul neasteptat de la un sofer, si un avertisment

Politia Romana mesaj autostrada

Politia Romana a publicat astazi un mesaj neasteptat primit de la un sofer care a fost sanctionat cu avertisment pe autostrada A3 deoarece a stationat in mod neregulamentar pe banda de urgenta, fiind depistat de catre un echipaj de politie.

Politia Romana a publicat mesajul de mai jos ca un avertisment pentru ceilalti soferi care stationeaza in mod neregulamentar pe banda de urgenta a unei autostrazi, dar si pentru a arata ca exista si oameni care inteleg care sunt repercusiunile actiunilor lor.

Politia Romana a spus in repetate randuri ca banda de urgenta de pe autostrada nu trebuie folosita pentru stationare decat daca exista o problema grava cu masina care impiedica deplasarea sa in conditii normale, ceea ce prea putina lume intelege.

Politia Romana stie ca banda de urgenta de pe autostrazile de Romania este folosita fara rost de unii soferi, fie pentru a stationa si admira natura, sau pentru a o “hrani”, fie pentru a depasi, ceea ce desigur ca este periculos, dar situatii de acest gen sunt intalnite foarte des.

Stimate domnule Andriescu,În 3 martie, staționam pe banda de urgență, pe A3, la km 40, cu autoturismul B***** și…

Publicată de Politia Romana pe Joi, 5 martie 2020

Politia Romana incearca totusi prin acest mesaj sa le atraga din nou atentia soferilor cu privire la faptul ca banda de urgenta de pe autostrada nu trebuie folosita in mod inutil, dar si ca trebuie sa aiba o atitudine relaxata in comunicarea cu agentii care ii opresc, sau ii abordeaza.