WhatsApp: PROBLEMA la care Nimeni nu s-a Gandit pana Acum

WhatsApp are o problema la care nimeni nu s-a gandit pana acum pentru ca nu a fost raportata la scara larga la care se desfasoara intreaga activitate.

WhatsApp mods

WhatsApp este cea mai populara aplicatie de mesagerie de pe planeta, cu peste 2 miliarde de utilizatori activi, ea intrecand fara drept de apel oricare alta aplicatie competitoare, insa chiar si pe cele ale Facebook. Popularitatea sa este foarte mare la nivel global, insa nu doar in tarile dezvoltate, ci si in cele aflate in curs de dezvoltare, in special in America de Sud, sau Africa, insa acolo exista si o problema foarte mare in ceea ce priveste aceasta platforma.

WhatsApp are multi utilizatori in Africa, insa ceea ce nu se sta pana acum este ca o foarte mare parte din traficul de internet ce este legat de platforma vine de la versiuni terte false, neautorizate, ale aplicatiei. In Africa sunt foarte populare versiunile terte, false, ale aplicatiei WhatsApp, care contin diverse modificari menite sa ofere unele functii pe care aplicatia principala nu le are, iar oamenii le folosesc in masa, instalandu-le in principal din magazine terte de aplicatii, care sunt si nesigure.

WhatsApp: PROBLEMA la care Nimeni nu s-a Gandit pana Acum

WhatsApp are in aceste aplicatii terte chiar mai multi utilizatori decat in cazul aplicatiilor oficiale Facebook, sau Facebook Messenger, ceea ce nu e tocmai obisnuit in tarile dezvoltate. Oamenii prefera aceste aplicatii terte pentru WhatsApp, in ciuda riscurilor, pentru ca ele permit folosirea de conturi multiple, trimiterea de fisiere mai mari, dar si controlarea mai exacta a modului in care utilizatorii sunt vazuti de catre altii atunci cand folosesc platforma.

“Unul dintre motivele pentru consumul ridicat de WhatsApp Mods este gama mai largă de funcții oferite. „Sunt, evident, o mare atragere pentru o mulțime de oameni, deoarece puteți face o mulțime de lucruri cu ele pe care nu le puteți face cu WhatsApp”, spune Bryan Pon, co-fondator al Caribou Data, o firmă de analiză și perspective focalizate. pe piețele emergente.”

WhatsApp este ignorata de multi oameni care folosesc aplicatia GB WhatsApp, cea mai populara versiune terta, iar in Kenya, Africa de Sud si Nigeria au fost inregistrate 230 de milioane de sesiuni in ultimele luni. Acestea sunt trei dintre cele mai mari tari din Africa, iar daca acolo aceasta aplicatie terta e atat de populara in comparatie cu WhatsApp, la nivelul continentului lucrurile la fel de rau pentru Facebook, aplicatiile oficiale fiind ignorate.

WhatsApp a incercat sa blocheze aceste aplicatii terte care ofera functii ce in mod normal n-ar trebui sa fie disponibile, n-a prea reusit, a amenintat utilizatorii cu blocarea conturilor, dar ele raman totus populare, dar si periculoase atat pentru oameni, cat si pentru platforma.