RCS & RDS: Clientii vor Beneficia Multumita acestui NEASTEPTAT Anunt

RCS & RDS va avea multi clienti care vor beneficia enorm de pe urma acestui neasteptat anunt care va aduce o schimbare foarte importanta pentru companie.

RCS & RDS benefic

RCS & RDS a inceput anul 2020 cu o serie de vesti extrem de bune, anuntand iar ca este compania care a inregistrat cel mai mare numar de clienti care au decis sa se porteze in reteaua sa, stabilind un nou record in Romania. RCS & RDS nu are de cativa ani rival in ceea ce priveste portarile in retea, cei de la Telekom fiind in urma lor, la o distanta destul de mare, insa ei au gandit un plan care sa-i apropie de Digi, sau poate chiar sa ii si depaseasca in 2020.

RCS & RDS a avut mai tot timpul cam aceleasi oferte pentru portare in reteaua sa, insa cei de la Telekom au facut una si mai buna, in mod ironic facuta de catre Digi Mobil in perioada Black Friday 2019. Telekom a ales sa le ofere clientilor din Romania posibilitatea de a se porta in retea fara a avea o perioada contractuala obligatorie, dar cu beneficiul de a plati 50% din abonamentele de 5/6 euro pentru o perioada de 12 luni, ceea ce RCS & RDS nu are.

RCS & RDS: Clientii vor Beneficia Multumita acestui NEASTEPTAT Anunt

RCS & RDS nu are nimic la fel de bun in momentul de fata, nici macar reducere partiala pentru abonamentele sale la portare, dar mai mult ca sigur va veni cu ceva cel putin la fel de bun. In momentul de fata RCS & RDS are o oferta mai slaba de portare in comparatie cu Telekom, iar asta din cauza faptului ca nu ofera acea reducere timp de 12 luni, si e greu de spus daca va putea egala grupul german cu vreo oferta care sa aiba beneficii similare, tot fara perioada contractuala.

RCS & RDS a avut o oferta de portare similara de Black Friday 2019, cu 50% reducere timp de 12 luni la abonament, dar cu o perioada contractuala de 2 ani de zile, deci inclusiv atunci oferta a fost inferioara. Acum ar putea readuce acea oferta ca una care sa fie valabila permanent, si chiar cu o perioada contractuala valabila, cei de la RCS & RDS tot ar putea continua sa atraga un numar mare de clienti prin portare, pretul contand pana la urma cel mai mult.

RCS & RDS va avea acum ceva mai mult de lucru pentru a ramane in continuare in topul operatorilor care au cele mai multe portari in Romania, dar desigur ca e capabila sa faca acest lucru fara probleme.