Facebook Messenger impiedica dezactivarea conturilor cu noul update

0

Facebook Messenger optiune dezactivare

Facebook Messenger a fost actualizata zilele trecute de catre compania Facebook, scopul fiind de a elimina unele sectiuni din cadrul aplicatiei, dar si de a o face de 2 ori mai rapida, si de a ii reduce substantial spatiul ocupat in telefoanele in care este instalata.

Facebook Messenger a facut totusi si o schimbare proasta, iar asta pentru ca in meniul care permitea pana acum dezactivarea contului din platforma a disparut fix optiunea care le permitea utilizatorilor sa renunte in totalitate la folosiea serviciului in telefon.

Facebook Messenger a eliminat aceasta optiune fara ca Facebook sa-si anunte in vreun fel decizia, ceea ce desigur ca lasa foarte multa lume cu foarte multe semne de intrebare privind adevaratele intentii ale companiei americane cu privire la optiunea de a renunta la platforma sa.

Facebook Messenger le permite celor care au cont si pe Facebook sa isi dezactiveze contul de acolo pentru a nu mai fi activi in vreuna dintre platforme, dar cei care au cont doar in platforma de mesagerie, nu mai au cum sa renunte in totalitate la ea.

Facebook Messenger optiune dezactivare telefoane
Sectiunea din aplicatie in care trebuia sa existe optiunea pentru dezactivarea unui cont.

Facebook Messenger a eliminat aceasta optiune pentru utilizatorii sai, dar mai mult ca sigur o va aduce inapoi, iar asta pentru ca Facebook nu va fi lasata sa “respire” daca nu le ofera iar oamenilor optiunea de a-i parasi platforma de mesagerie cand au chef.